NEKA KAŽE ISTINU I  PRESTANE DA SE KAČI NA MENE Maja Marinković u ratu sa ocem, Takiju poručila jedno
Printscreen

Tokom svog boravka u Zadruzi, Maja Marinković stalno je isticala koliko je bliska sa svojim ocem Radomirom Marinkovićem Takijem. Međutim, da nešto ne štima oni su javno priznali, a sada je Maja žestoko oplela po ocu, tvrdeći da se kači na nju kako bi dobio medijsku pažnju.

NEKA KAŽE ISTINU I  PRESTANE DA SE KAČI NA MENE Maja Marinković u ratu sa ocem, Takiju poručila jedno

Printscreen

 

 

- U društvu sam prelepe dame, tu mi je drugarica iz Hrvatske, zato ne mogu da se uključim putem video-poziva. Maja je moje jedino dete, koje volim najviše na svetu i uvek će dolaziti do nekih čarki, nije sve tako sjajno i bajno, ali mi to tako, izgladimo odnose za dan, dva. Pojeo sam njenu čokoladu iz frižidera, zato smo se posvađali. To je to - kroz smeh je ispričao Taki u emisiji „Pitam za druga“, pa prokomentarisao izlazak Maje i Janjuša.

- Svako ima pravo da izlazi i da se druži sa kim hoće, možda su se slučajno našli, ja ne znam, stvarno nisam upućen u to. Za to pitajte Maju, ja ne ulazim u to, njeni ljubavni odnosi me ne zanimaju. Ali mislim da od tog posla nema ništa - dodao je Marinković.

Međutim, da sve nije kao što on predstavlja rekla je Maja, koja je svog oca žestoko isprozivala.

-Kao što rekoh, svi se šlepaju preko mojih leđa, nikoga više neću da štedim. Ne, nije istina da smo u dobrim odnosima, niti ćemo biti. Neka "gospodin" kaže istinu zbog čega smo u lošim odnosima, a ne da se lažno predstavlja i priča lažne priče o kojekakvim čokoladama, fuj. U svakom sledećem izlaganju, budem li spomenuta na bilo koji način, ja ću biti ta koja će reći celu istinu i kako stvari stoje. A to sa kim sam ja je moj život i nema on šta da ga komentariše - poručila je Maja.

PAO POLUBAC? Dalila i Car završili u krevetu, pomirenje na pomolu (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ena

30.04.2022 16:47

Pa on je stalno blamira daleko gore nego što se ona sama može izblamirati. On je podstiče da ulazi u Zadrugu. Nije ga briga što mu dete propada, zanimaju ga samo pare i lažna slava. Da se pozabavio svojim detetom, umesto što je ganjao ženske i vodio striptiz klub, Maja bi danas bila normalna devojka. Ovako se vidi da je rasla sama, bez ikoga svog. Dobra je ispala kakve roditeje ima (ljude koji gledaju samo sebe).