DALILA, TI SI GADURA, KU*VA I ZLO Bivši ljubavnici se osamili, Car žestoko izvređao Dragojevićku
Printscreen

Filip Car i Dalila Dragojević nemaju mira, pa tako baš kada obećaju da su stavili tačku na odnos za koji su shvatili da je toksičan, oni se ponovo zbliže i krenu sve iz početka. 

Ovoga puta, odlučni u nameri da se nikada ne pomire, i Filip i Dalila našli su sebi nove simpatije, pa je tako Car pažnju pružio Ani Jovanović, a Dalila Anđelu Rankoviću. Da stvar bude bizarnija, Ana i Anđelo svojevremeno su bili u vezi, a sada su njihovi novi izbori odlučili da se osame i porazgovaraju o svom odnosu. 

U cik zore, Dalila i Car našli su se u pušioni gde su razgovarali o svojm odnosu i ušli u novu svađu u kojoj je Filip, po svom običaju, izvređao bivšu devojku.

DALILA, TI SI GADURA, KU*VA I ZLO Bivši ljubavnici se osamili, Car žestoko izvređao Dragojevićku

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

-Šta da ti kažem? Dobro znaš da si. Ti si ozbiljna gadura, ku*va i zlo! Ja sam te brutalno zavoleo, a ti to i znaš. Video sam ja sve. Kada sam te ostavio, ti si plakala i svađala se, ti funkcionišeš jako ružno, kao i žene takve sorte. Bacila si udice ovde, a ja znam da ti mene još voliš. Znam kad zaspiš u kom momentu i kad me gledaš. Onda, dala gasa, poludela, počela se družiš se,pa onda budi istrajna. Nema više Filipa da te povuče za ruku i da samo traži dobro u tebi - pričao je Car.

DALILA, TI SI GADURA, KU*VA I ZLO Bivši ljubavnici se osamili, Car žestoko izvređao Dragojevićku

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Nisi ništa. Ja nemam potrebu više tebe da demantujem. Ti možeš da misliš da sam ja bacila negde udice, imaš pravo da misliš to - rekla je Dalila.

-Ne, ti se ne igraš, ti spašavaš sebe. Ne možeš ti meni da kažeš pogledima sto reči. Meni je smešno da ja pričam sa devojkom koja me je pre nedelju dana volela najviše na svetu, smešno mi je da te izvrnem naopako. Ja sam sto puta tebe izvrteo, pa sam na kraju sebe izvrteo - rekao je Car.

- Ti izvrtanjem mene, samo pravdaš svoje postupke - rekla je Dalila.

- Ja sam lepo pričao ovde za stolom, a ti sve izvređaš moje. Ti ceo dan pričaš o meni, a mene boli ku**c...Ti i ja, počnemo li se igrati, nadmetati, otišli smo u tri pi**e materine - rekao je Car.

- Ja sam izgubila mnogo toga i nemam nameru više ništa da gubim...Mene ne intresuje ništa. Ti si napravio od mene ovo što sam sada, sada gledaj svoj proizvod. Ti si mene ojačao - rekla je Dalila.

- Tebi ako se neko svideo, nemoj se smejati, ti onda radiš na tome - rekao je Car.

TRETIRALA SAM GA KAO PSA Miljana Kulić kroz suze o Bebici, pa žestoko oplela po Zoli

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Cile

30.04.2022 12:38

Sve je istina što joj kaže dandara zaslužila

mina

30.04.2022 13:33

oboje teska smeca i gadovi sramota sta se gleda na tv umislili da su bitni nema gore FUFFAAAAAA I BOLLLIDDDD