DEJAN PECNUO CARA U BOLNU TAČKU Filip odmah odgovorio, pa popljuvao Dalilu
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku emisije "Gledanje snimaka" koju vodi voditelj Milan Milošević. U narednom klipu prikazano je kako Marko Đedović i Filip Car pričaju o Dalili Dragojević i Dejanu Dragojeviću:

- Imaju poravo da misle šta hoće. Dejan i ja nemamo ništa, niti ćemo imati. Gledam ga samo kada ima izlaganje, kao što gledam i svakog ko izlaže. Ja sam osoba kod koje se tumači sve. Štos e tiče Đedovića, za njega se zna, ja vrlo dobro znam šta on radi - rekla je Dalila.

- Niti ću da komentarišem, ne interesuje me ko će kako da gleda, neka me izuzmu samo. Meni je bitno da se Aleks ne peca i bezveze mi je što svi vide kontra. Onda vide mene kako idem u wc, ovamo se dešava nešto mnogo veće sa Anđelom. Ne vide oni mnogo krupnije stvari. Bilo je situacija kada sam hteo da napravim svađu. Niti ću ja da igram rijaliti, ja sam u svom odnosu sa Aleksandrom iskren. Ne igram rijaliti, po svaku cenu da budem u komentarisanju, ne pada mi napamet. Ja neću na silu ništa da radim, meni je sada jako lepo. Ljudi imaju pravo da komentarišu - rekao je Dejan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Mi smo o svemu tome pričali na pretresu, neću više davati na važnostima tim stavrima. Uopšte više neću komentarisati. Ovde se vidi samo Dejanova strana, kako Dejan gleda... Svi smo malo prertereali, počevši od mene. Rekla sam već jednom. To da li ću ja njemu uzeti pare, nemam ja koje pare od njega da uzmem. Neću više komentarisati Dalilu, niit ću obraćati pažnju. Ja sam strahovala da on može da počne da gleda tamo i da mu se ne vrate emocije - rekla je Aleksandra.

- Ja sam svima napravila život da im bude lepši. Ja sam se samo pomerila sa puta - rekla je Dalila.

- Odavno smo Marko i ja komentarisali to za Dalilu. Ja sam uvek govorio Dalili da vidim da tu postoji ogromna doza kučke, gadure i loše osobe. Kada sam doživeo neke stavri na svojoj koži. Ja sam po prvi put u totalno drugoj dimenziji rijalitija - rekao je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ovi što čiste palubu, neka nastave da čiste - ubacio se Dejan i poručio ovo Dejanu.

- Ja sam uvek kapetan - dodao je Car.

- On voli Dalilu i njegov pogled je samo tamo. Filip je imao dominaciju kada je Dalila plakala dok je on plakao. Ali sada, ona ne plače i on ne zna šta da radi. On je meni rekao da ne znam ja šta se valjda ispod brega - rekao je Lepi Mića.

- Smatram da Anđelo možda u kući sada trenutn najozbiljnije gleda na Dlialu kao na žensku osobu. Čak i pošle godine nisam dobio utisak. Meni je nje žao jer se našminkala i misli da je pre*ička. Ispada kao kuja u teranju. Žena koja je bila u branu pet godina, ispada šmena ako se tako prezentuje. Mislim da gleda ozbijno na nju. Ja sam njega uvek gotivio i uvek smo bili korektni. Ako Anđelo ne zamera neke stavri, onda okej. Dalila ponosno iznosi stvari - rekao je Car.

OTKRIVEN RAZLOG SUKOBA Ana Jovanović nakon videa gde ogovara Anđela priznala sve o njihovom odnosu

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading