NIKO ME NEĆE NATERATI DA BIRAM Mensur pobesneo i otkrio da ga ništa neće odaljiti od Milice, Veselinovićeva ponizila sve zadrugare
Printscreen

Tokom emisije Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem, nakon pitanja za Mensura Ajdrapašića o Milici Veselinović, došlo je do raznih nesuglasica za crnim stolom.

Voditelj je dao reč upravo njoj kako bi prokomentarisala pomenutu temu.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nisam došla ovde da komentarišem ljude koji me mrze. Ko hoće da me voli neka me voli, neka radi ko šta hoće. Da se razumemo imam ja loše postupke, ali sigurno neću raditi stvari da bi se dodvorila narodu ili njima... Ostaću u ovom odnosu sve dok ja budem želela, a šta će drugi da kažu ne interesuje me i ovako samo prde i smrde ovde - govorila je Milica.

- Ovo je pitanje gledalaca a ne nas, jako je ružno što ovako govori - rekao je Mića.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja ne mogu da verujem šta se priča ovde, ja prestajem da reagujem na bilo koje mišljenje... Ja ne mogu da verujem sa kim živim, nisam ni ja sjajan... - dobacio je Ajdarpašić.

- Ti najviše dobijaš batina od svoje devojke - dodao je Milošević.

- Neka, je l' to sramota? - prekinuo je Mensur.

- Ovo gledaoci vide, a ne mi koji 'prdimo i smrdimo'. Niko Mensuru nije uzeo za loše što on nju voli, već zbog toga što ona radi... - nastavio je Mića.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Sto puta sam rekao, neću da se ponavljam. Ne može mene niko da ponizi, neću odgovarati ni na jedan pokušaj poniženja, ni na jedno pitanje, ni na jedan stav neću imati komentar... Ne ljulja me više to. Ne može da mi poljulja samopouzdanje ako mi neko lupi šamar... Napolju nikada nisam bio u situaciji da me devojka tuče - govorio je Mensur.

- Sve što se dešava napolju je uglavnom protiv Milice - dodao je voditelj.

- Meni je rečeno posle poziva Alme, da mu prenesem da mu porodica više ne zna šta će i da će na kraju ostati sam - dodao je Dino.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Rekao si da su me se odrekli - brecnuo se Ajdarpašić.

- On je rekao ne da su ga se odrekli, već da na neki način 'dižu ruke' od njega i njegovog ponašanja - dodao je Karić.

- Nikada neću dozvoliti da me neko natera da biram. Ja to ne radim! Prošli put kada sam bio, to je bio moj prvi rijaliti, nisam znao kako da se postavim, nisam znao gde sam, bio sam polupan... Sada je sve drugačije... Zašto bih ja birao između bilo koga, zašto ne može sve civilizovano da se reši? - govorio je Ajdarpašić.

SMUČILA MI SE Car se jadao Kariću kako se razočarao u Dalilu zbog Anđela

Komentari (1)

Loading
MladenBg

28.04.2022 11:47

Ovaj mucenik je toliko glup da ne vidi koju je opajdaru smotao. Ona ima ulicni doktorat za pevodjenje ovakvih budaletina zednih preko vode. On tera svoje, a iznenadice se kada bude izasao. Mina je andjelcic za ovu do juce maloletnu ulicarku.