SVI U ŠOKU Uprkos molbama ćerke, Gruja i dalje održava vezu sa Mimom, a ovo im je plan za kasnije
Foto: Youtube/Printscreen

Nakon Irme Sejranić, u studio "Amnezije" stigao je Nikola Grujić Gruja, koji je sa voditeljima Filipom Carem i Nenadom Aleksićem Ša popričao o pozivu sa ćerkama i odnosu sa Milanom Mimom Šarac.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Imao si razgovor sa ćerkicama, par nas je videlo da je pored bila i tvoja Ljilja, bivša supruga. Da li se nešto od poziva promenilo? Da li ti i Mima imate tajni odnos? - pitao je Ša.

- Nema šta da se krije. Naš pogled nikoga ne može da ugrozi. Mi pogledom sve kažemo. Deca su mala da bi razumela poglede iz daleka. Već sam Ljilju dodatno povredio, da bi je pogledi sad dodatno povređivali. Ne mogu da ublažim ili popravim, ali mogu da ne ležem sa Mimom, da nemam poljupce, blizak odnos. Smatram da to jeste i na Ljiljinu inicijativu. Nema sedenja, priče, klope... - rekao je Gruja.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- A ti planiraš da budeš sa Mimom kad izađeš? - pitao je Car.

- Da - odgovorio je pevač.

- Pokazalo se da je za tebe pogubna, što bi ti i dalje video perspektivu? - pitao je Filip.

- Imam odgovor. Mislim da ona nema zlu namernu, ali iz nesvesti i gluposti pravi neku situaciju gde se ja osećam loše. Ona je podeljena ličnost. Postoji Mima dobrica, koja mi ništa loše uradila i loša Mima, koja mi napravi ono što je napravila ono veče. Ali razmišljaću pozitivno - odgovorio je Gruja.

Foto: Youtube/Printscreen

 

I DA JE NAJVEĆI FOLIRANT, SVAKA MU ČAST Zola slikovito pokazao kako mu je Miljana upala u krevet, pa otkrio šta sad misli o Bebici (FOTO)

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading