HAOS ZA CRNIM STOLOM Mensur progovorio o pozivu sa Almom, priznao da se oseća loše, a Mini je uputio ove reči
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku emisije "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević je nakon kratkih reklama, okupio zadrugare za sto i započeo temu o pozivima koji su se desili u petak veče, a na koje su zadrugari jako burno reagovali.

Desio ti se poziv, preskočio si to da te je Mina branila. Izvrnuo si to da ti je njena majka rekla da je izgubila nevinost sa 13 godina. Govorio si to da je to jedina osoba kojoj veruješ. Kada se završio razgovor ti si rekao da je ne prepoznaješ - rekao je voditelj Ajdarpašiću, pa mu dao reč:

- Ja sam milion puta dao objašnjenja, izbilo je sve nekako naglo, sve je otišlo predaleko... Ja sam svoje rekao, završio sam. Ne odustajem ni od koga, niti sam želeo. Video sam čestitku koju mi je majka poslala, zaključak je bio da se ne neriviran i da se ne svađam. Piše da izađem iz odnosa, dao sam objašnjenje i uradiću kako mislim da treba. Ja sam ovde u situaciji kakvoj jesam, mi ako krenemo jedno protiv drugog biće još gore nego što jeste, rešio sam da ne slušam ljude. Ja ću sa njima da pričam kada izađem odavde, rešiću svoje probleme kada izađem odavde - rekao je Mensur.

HAOS ZA CRNIM STOLOM Mensur progovorio o pozivu sa Almom, priznao da se oseća loše, a Mini je uputio ove reči

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Da li te je ikada neka devojka ovoliko tukla i vređala porodicu - pitao je voditelj.

- Ja ne sumnjam u Almine reči. Ne volim što sam došao u situaciju da komuniciram preko drugih ljudi. Naravno da imam problem zbog svega, mene ništa više ne zanima... Ja sam zaljubljen i volim - pričao je Mensur.

Da li si Mini pružio ruku zato što te ništa nije slagala - pitao je voditelj.

- Ne, ja sam rekao da zbog informacija koje su pružene preko, ja nisam verovao da su one stvari od njih... Mene niko ne može da ugasi, oni su zvali Dina i obratili se preko njega da su digli ruke od njega. Ja ne dižem ruke od njih, to je njihovo pravo, ja se nisam loše poneo po njima, niti ponizio. Ja u životu uvek upadnem u neke probleme, ali mi je najgore zbog majke i zbog brata, to me najviše muči - pričao je Mensur.

Alma ti se javila iz bolnice, rekla ti je da li je moguće da si se tako ogrešio od devojku - rekao je voditelj.

- Kada sam bio u trećoj sezoni, oni su mislili da je ona najgora. Pogrešili su, svašta je ovde rečeno... Ja kada sam hteo da ostanem sa njom, nisam zapravo imao podršku da nastavim. Ona je dosta uticala na mene, verovao sam šta god da mi kaže. U suštini bi to bilo to. Ostaću sa Milicom i smiriću se malo. Ja neću da teram na silu nikoga. Ne volim što se prepucavamo ovako. Ja znam da će većina ljudi iskoristiti zlu nameru prema meni. Ja ne vidim stvari koje oni vide, ja ih osećam. Jedini prijatelj ovde mi je Stefan Karić - pričao je Mensur.

HAOS ZA CRNIM STOLOM Mensur progovorio o pozivu sa Almom, priznao da se oseća loše, a Mini je uputio ove reči

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Rekla ti je da je MIlica spremila ceo rijaliti, gole slike isto - dodao je voditelj.

- Možda ih i ja imam, pa šta. Ne znam šta je istina, kada izađem napolje zvaću te ljude i pričaćemo. Neću da čujem neke ljude, neko je napisao Franu čestitku da se skloni od Mensura. Oni teraju ljude od mene - pričao je Mensur.

PALE GNUSNE UVREDE Zola otkrio šta mu je majka Bosa rekla, Miljana osula paljbu po bivšoj svekrvi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading