JA NJEGA MNOGO ŽALIM Mina priznala da se oseća krivom zbog Mensurvog trenutnog stanja
Printscreen

Voditelj Darko Tanasijević u šiša baru razgovarao je sa Minom Vrbaški. Na samom početku progovorila je o četitki koju je Mensur Ajdarpašić dobio od majke.

- Ne znam, nisam uspela da se dokopam. Više mi potvrde nisu bitne, imponuje mi. Mogu da kažem da ove sezone ništa nisam slagala, niti imam namere da lažem. Ja da sam sve ovo slagalal, bila bih monstrum. Nisam imala zlu nameru, a na kraju se i ispostavilo. Ja se ne petljam, mislim da je njemu dovoljna zbrka u glavi. Kako je krenulo, ja imam razumevanje za njega. Meni je podrška poslala toliko stvari, pa mi je bilo žao kad je rekao da su se njega svi odrekli. Ne mogu da kažem da je neko prešao u moj tabor, nego su shvatili koliko sam bolja od devojke koja je trenutno sa njim i manje sam mu zla nanela. Mislim da je vreme da se osvesti, jer ne znam kad mu je bilo teže. Dobio je čestitku od majke, Stefan mu je pravi prijatelj, svi ljudi koji ukazuju, a on ide protiv toga i govori da mu želimo zlo. Ja nisam došla ovde da se sladim, ja njega mnogo žalim. Ima kvalitete, izgubljen je, nije se oporavio, a ja sam ga otrovala... Smatram da je to deo moje krivice - pričala je Mina.

JA NJEGA MNOGO ŽALIM Mina priznala da se oseća krivom zbog Mensurvog trenutnog stanja

Printscreen

 

- Je l' Milica ne zna kakve slike ima ili se folira? - pitao je Darko.

- Pravi se luda... Ja sam pustila i klip u sred emisije, mislim da se to zaboravilo. Njega neću da diram, ali ona zaslužuje da joj kažem sve i svašta. Ona mene neće razumeti, jer je navikla da priča poganim jezikom. Ona ima bore sa 18 godina i tek sad ispoljava sve iz sebe.

- Šta te sprečava da nadogradiš odnos sa Matejom? - pitaso je Darko Tanasijević.

JA NJEGA MNOGO ŽALIM Mina priznala da se oseća krivom zbog Mensurvog trenutnog stanja

Printscreen

 

- Možda je bolje ovakom, a ja se osećam kao da vezi, samo ne spavamo i ne ljubimo se. Ja nisam Anđelina zamena, ne mogu da budem bilo čija zamena. Ne verujem da će da se desi da se bilo šta ozvniči, ne mogu dodatni pritisak. Mislim da je ovako lakše, po ceo dan smo zajedno. Mnogo mi se sviđa i mnogo mi prija, sve sam mu priznala. Mislim da se dopadam i ja njemu, ali nisam ovde došla da tražim ljubav svog života - istakla je ona.

ŠOK Sanja Grujić zaprepastila sve svojim odgovorom za vrelu akciju sa Carem, a on izabrao između nje i Ane Jovanović

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading