NEKA SVO TROJE IDU U ŠEPAK I POVEDU ALEKS I TEDIJA Đedović dao svoj sud o svim dešavanjima između Dragojevića, Cara i Aleks
Printscreen

U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", koju vodi i uređike Stefan Karić. Njegov naredni gost je Marko Đedović.

Da li si očekivao da će sve ovo da se izdešava ove sezone? - pitao je Stefan.

Printscreen

 

- Nisam, ja sam u šoku. Zanimljivo je, ja bih ovo obožavao da gledam. Dalila, Filip, ja sam gledao, palio strimove. Svi koji su meni pisali, na početku su mi pisali da je to igra Dalile i Dejana, čak i neki ljudi koji su živeli sa njima su mi to govorili. Ja u to nisam bio siguran. Ja nisam verovao u taj brak, zbog svih okolnosti. Ne može dugorečno da bude svađa sa porodicom i brak, a da sve bude u redu. Kad tad dođu kajanja. kad splasne prvi plamen ljubavi. Počeo sam da uviđam da je to realno, a ima prosotora da je počela kao sprdnja, koja se otrgla kontroli. Istinu nikad do kraja nećemo saznati. Dalila i dalje ćuti za neke stvari iz njihovog odnosa, kad su se svađali neku granicu nikad nisu prešli. Stvari oko kojih se svoumimo ili su misterije, o svemu tome Dalila može da stane na put, ali očiglendo ne staje iz nekoga razloga. Govorila je da je bila povređena njegovim rekacija, bacanjem koski dok je bila sa Filipom, ima tu milion stvari. Kad izađemo napolju, neka svo troje idu u Šepak i povedu Aleksandru i Tedija - pričao je Marko.

DALILA PRIZNALA ZA KOJI HONORAR ŽIVI U ZADRUZI Dragojevićka prekršila pravilo, pa tkrila detalje ugovora

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
mina

22.04.2022 17:30

Rumeni i yla anakonda Djedovic peru dalilu preko ane i sanje nasta ovo lici idioti na veliki petak poniyavaju dve cure pravoslavke ybog odnosa sa filipom a dalilu mujicku drolju muslimanku peru ejjjjjj yemljo srbijo

Lana

22.04.2022 17:38

Djedovic je ko seka Persa,zla baba koja preko plota sve olajava,a sebe ne vidi! jako los i pokvaren covek,laprdalo tipa mahaluse,neobrazovan osim strucnog znanja.ni na jednom kvizu u zadruzi nista nije znao,a od njega za razliku od Mice i Mikija nista osim tracarenja ne mozes cuti! zlo zgoljavo iskompleksirano,podlo! fuj!

Darko

22.04.2022 18:38

Najveci olos i tracara je Djedovic. Ljubomoran je na Dejana zato koristi svaku situaciju da ga olajava. Perfidan, vulgaran i umisljen da je najpametniji pokazuje da je odron i ljigav covek. Odakle mu pravo da vredja i psuje zadrugare, cak i njihove roditelje. Mali slinavko je gej.