TO GOVORI O NJENOJ PORODICI Ljuba Pantović analizirala Anđelu Đuričić, pa je uporedila sa Dalilom, razlika je očigledna
Printscreen

Nagli prekid prijateljstva Dalile Dragojević i Anđele Đuričić danima unazad glavna je tema u "Zadruzi", ali i van nje - novonastale situacije u Beloj kući dotakla se bivša učesnica Ljuba Pantović, na RED televiziji.

TO GOVORI O NJENOJ PORODICI Ljuba Pantović analizirala Anđelu Đuričić, pa je uporedila sa Dalilom, razlika je očigledna

Printscreen

 

- Da pojasnim, pošto sam imala priliku da se dobro uputim u tu svađu. O Anđeli imam fino mišljenje, devojka se tako prikazala, a sada da li je takva ili ne, niti znam, niti me zanima, ali sudim po onome što sam videla. Kada je navela momenat:"Znaš, u decembru si uradila to i to što je meni jako zasmetalo". Ako joj je tad zasmetalo, trebalo je da prekine to druženje. Samo po tome ona već u startu ispada folirant i proračunata. Ne kažem da jeste, to tako izgleda, kao što mi izgleda kao fina devojka... E sad, kod nje mi taj potez deluje kao folirantski. U momentu kada je trebalo da ospe paljbu, da kaže šta je problem i zašto se prekida to famozno prijateljstvo... Ona nije imala adut, pa je navela glupost iz decembra - zaključila je Ljuba u emisiji "Pitam za druga".

TO GOVORI O NJENOJ PORODICI Ljuba Pantović analizirala Anđelu Đuričić, pa je uporedila sa Dalilom, razlika je očigledna

Printscreen

 

Takođe, Ljuba ističe da se Anđela i Dalila suštinski razlikuju.

- Ne mogu njih dve da se povežu, postoje te neke kategorije ljudi koje se više, manje razumeju. Jedna je glavom kroz zid, ne preza ni od čega, žustra je, bezobrazna, ne plaši se nikoga i radi šta hoće, tu mislim na Dalilu... I jedna koja je drugačije vaspitana, drugačiji život imala, meri i te kako i pazi kako će biti prikazana napolju... To ustvari govori o njenoj porodici, da jako pazi, da prati šta radi, da ne bi priredila neku sramotu svojoj porodici i da ih ne bi razočarala, ali ne može jednom zadnjicom na dve stolice - zaključila je Pantovićeva.

TI SE NJEMU NAMERNO SMEJEŠ Marko pobesneo od ljubomore na Anđela, pa potkačio Viki sa komentarima

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Lana

21.04.2022 05:12

vidi ove dzaftare sto pametuje.nije znala svoje kcerke da vaspita (sa jednom ne govori godinama i sa majkom)a druga sa njenim OZENJENIM deckom rodila DETE! dosla baba,TRANSVERSTIT ovde da moralise!

Roza

21.04.2022 09:10

Ko si ti da sudis kad si sama za osudu.Tvoja proslost rusi svaku tvoju rec.

Mira

21.04.2022 09:28

Sramota za ovu zenturacu odvratnu. Sramota i za voditelje sta dopustaju da izgovara onakve ruzne reci, samo joj je Dudla ispravna. Mars bre. Zeno, ovo je SRBIJA !