BIO SAM ZAKLJUČAN U TAMNICI Luks ispričao rigorozne detalje iz detinjstva, izneo sve o njegovom kriminalnom životu
Printscreen

U toku je radio emisija "Amnezija" koju vode i uređuju Filip Car i Nenad Aleksić Ša, oni su u svoj studio ugostili Saleta Luksa koji je otvorio dušu o svim detaljima privatnog života pre ulaska u "Zadrugu 5".

- Ti si jedan deo proveo u domu, pa onda i u zatvoru - rekao je Ša.

BIO SAM ZAKLJUČAN U TAMNICI Luks ispričao rigorozne detalje iz detinjstva, izneo sve o njegovom kriminalnom životu

Printscreen

 

- Imao sam super detinjstvo, prvo dete, sve sam imao. Sve je bilo super, dedu su mi svi znali, poklonio mi je kuću na Zelenom vencu, rodio sam se u Smederevu, bilo mi je super kada sam bio mali. Ja nisam povezan za Smederevo nešto puno. Trenirao sam vaterpolo, kada sam išao na more, svratim kod prijatelja, onda nazad kada se vratimo obiđem rodbinu, i u Makedoniju odem i tako ceo raspust obilazim familiju, ali to je bilo takvo vreme, sada se to izgubilo. Otac mi iz Like, menjao je prezime - počeo je priču Sale Luks.

- Da li te je Zadruga promenila i više zbližila? - pitao je Car.

- Ti i ja se dosta kapiramo, rođen si takav da kapiraš mnoge stvari. Da se vratim na moje, kada su moji promenili prezime, pradeda mi je bio vođa sela. Bio je neki Cvetković, i tako smo dobili prezime. Ja sam završio osnovnu, bio sam odličan i tada kreću devedesete, kriminal. Ja sam divlje rođen i terao sam po svom. Ja sam često bežao od kuće, nikada nije pokazivao ljubav i čelično sam vaspitavan, on je forsirao srednju, fakulete, i sve dobijem posao, auto sve i šta se desi u kafiću smo sedeli i zezali se, neki pištolj smo našli tu. Hteo sam da spomenem i vaspitanje današnje, roditelji treba da vaspitavaju decu o svemu. Moj otac je vojno lice i imao pištolj, uvek ga je sklanjao, nisam ništa znao o tome. Ja nisam znao da kada reperitaš i kada izleti metak, uleti sledeći. Mi se zezali, ostao metak u cevi, opali pištolj dođe do tragedije, uhapsili me odmah, mene su dosta sudili zbog oca. Sve se desilo brzinski, mene su osudili po sudskom mnjenju. Na suđenju sam prvi put video oca da plače. To me je baš pogodilo, otac mi je sredi da odem za Australiju, ali nisam hteo, otišao sam u dom. Ja napravim sranje, otac mi kaže okej, opali mi šamar i ja ne smem da padnem, i kada mi se plače ja ne smem da plačem... - pričao je Sale Luks

BIO SAM ZAKLJUČAN U TAMNICI Luks ispričao rigorozne detalje iz detinjstva, izneo sve o njegovom kriminalnom životu

Printscreen

 

- Moj otac je jednom došao u zatvor i rekao da me zaključaju i bace ključ i tako je i bilo. Kada sam došao u dom, tamo su bili ološi, podmukli, pokvareni, mnogo puta sam izdan od strane prijatelja... Moja majka se razbolela, ja sam prihvatio taj neki kompleks da se ne puši, da se nosi crvena boja, sve je bio taj gas... Godinu dana u domu je okej, da znaš da se socijalizuješ, ja sam otišao sa nepunih sedamnaest tamo... Kada sam izašao onda sam samo trenirao i koristio hemiju, onda me zvali za obezbeđenje, išao na mečeve, tukao se za lovu, zaljubim se i opet je to bilo iz nepoverenja. Sa 18 godina sam našao devojku iz fine porodice i sve, ne znaš da li je najbolje oženiti normalnu ili kur*etinu. Ja sam joj otvorio kafić, garderoba, promenila se dosta, majka je zaposli u jednoj firmi, kancelarija, a ja iskompleksiran ali otišao sam, mada sam uzimao bolovanje išao preko vamo tamo i onda mi žena zatrudni - nastavio je priču Luks.

BIO SAM ZAKLJUČAN U TAMNICI Luks ispričao rigorozne detalje iz detinjstva, izneo sve o njegovom kriminalnom životu

Printscreen

 

- Moja bivša supruga je postala kao ja, pravili smo svadbu, pobacila je jedno, a onda i drugi put. Saznali smo da ima spoljni herpes, ona je meni priznala da je to nasledno. Ugasila se tu ljubav, ja sam mislio da usvojimo ljubav ali nije to to. Krenuo je gas da idem vamo i tamo, bio sam obeležen i šta god da se desi mene su zvali na razgovor. Peti u Srbiji sam otvorio jednu firmu za auta i super to krene sve... - otvorio je dušu Sale Luks.

DEVOJKA JE GLUMICA I VELIKI LAŽOV Bivša zadrugarka stala na Dalilinu stranu, Anđelu Đuričić ocrnila za sve pare

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading