BESNA, BAHATA I BEZOBRAZNA Anđelo nikad iskreniji prema Dalili, Dejanu poručio da je samoživ i škrt
Printscreen

U toku je podela budžeta,

- Dalila, da pokažem da si bezobzirna, iako si pokušala da budeš obzirna. Smatram da si nadobudna, arogantna, narcisiodna, besna, bahata i bezobrazna, pedatna, uredna i čista. Mogu da kažem za tebe iako je ovako bilo, da si lojalna osobi sa kojom si. Kako je ispalo sa Dejanom, mislim da je došlo do gašenja emocija, što je normlano. Mislim da si privržena, lojalna, verna i sposobna - pričao je Anđelo.

BESNA, BAHATA I BEZOBRAZNA Anđelo nikad iskreniji prema Dalili, Dejanu poručio da je samoživ i škrt

Printscreen

 

- Ti sve odradiš namazano, da nemam šta da ti odogovrim. Kažeš sve kako jeste, pa reči hvale. Ja neću pasti na tovju manipulaciju, odgovoriću ti večeras. Ja sve to jesam i imam dozu bahatosti u sebi, kod mene je sve po malo - dodala je Dalila.

- Dejana, dao bih ti srenji budžet, ali pobedio si na "Zadrtugoviziji". Dao bih ti srednji budžet, jer ako govorimo da je Sandra vredna i čisti, ti si neko koga sam najčešće video u kuhinji dok sam ha bio vođa. Smatram da si inteligentan, mudar, proračunat, taktičar. Rećiću da si samoživ i donekle škrt. Nekako kad si samoživ i uspeš da prigrabiš sve za sebe, mislim da svako ko je smaoživ je i škrt, a da nije, bio bi darežljiv. Ne mogu da kažem da si škrt za odnose, nisi toliko darežljiv, kao što su drugi ljudi - govorio je Anđelo.

BESNA, BAHATA I BEZOBRAZNA Anđelo nikad iskreniji prema Dalili, Dejanu poručio da je samoživ i škrt

Printscreen

 

- Ja mogu da prikupim sve za sebe, jer nisam halapljiv. Neću da čitam spisak, da nekoga ne puknu kompleksi. Ja sam uvek ponudio svakog i ne mogu da budem škrt, jer ne postoji osoba kojoj nisam izašao u susret - dodao je Dejan.

- Razmislićeš da li ćeš dati ili ostaviti za sebe. Tebi je sve iskalkulisano i sa zadrškom ćeš da proveriš, da bi odlučio da li će biti dovoljno za tebe i Aleksandru - nastavio je Ranković.

RASULO U BELOJ KUĆI Osmakčić uvredio Anđelu, zadrugari se obrušili na njega, a onda je Matija zaštitio

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
jaca

19.04.2022 07:52

sada si lepo reko i tako treba da pricas ono sto jeste