BLAM ME JE Zola razočaran u sebe, ne može da veruje da se Miljana vratila Bebici, a bili su tako blizu da se pomire
Printscreen

U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", koju vodi i uređuje Stefan Karić. Naredni gost bio je Lazar Čolić Zola.

BLAM ME JE Zola razočaran u sebe, ne može da veruje da se Miljana vratila Bebici, a bili su tako blizu da se pomire

Printscreen

 

- Dobro sam, malo sam razočaran u samog sebe. Krivo mi je što sam pomislio u svojoj glavi i mozgu da bih mogao da pređem preko nekoih stvari i ostavio otvoren prostor. Rekao sam da ne verujem u promenu i rekao da sumnjam da može da dođe do promena. Ja sam svestan da je ovo najbolja opcija za mene i da je najbolje da budem što dalje od nje. Krivo mi je što sam sebi dopustio da u svom mpozgu pomislim da neke stvari mogu da se promene. Ova dva dana prema njoj sam se ponašao vrhunski, maksimalno sam se ponašao fino i rekao sam da ću biti uz nju u svakoj situaciji i svkaom smisli. Verovatno će nakon ovoga jutros reći razne razloge, ali nema razlog da mi ne poveruje. Pričali smo o svamu i ja sam njoj stvarno poverovao. Noćas smo normalno funkcionisali. Ovo jutros mi je totalno nejasno, razočaran sam sam u sebe. Pomislio sam da ako je to famozna ljubav o kojij priča, ako me toliko voli i dala bi život za mene, da li je moguće da ne može da izdrži više od jedan ipo dan da bude normlana prema meni? Ona je govorila d aje on najveći psihiopata, da je proganja i da se plaši jer je sa njim u odnosu. Dovela se u situaciju da idemo u izolaciju, legnemo zajedno, pričamo o svemu... Kad sam izašao iz radionice, čujem kako Filip zove Bebicu i da ga zove Miljana. Ja sam pitao da li želi da popriča sa njim, ona je rekla da nema šta da pirča sa njim. Tu nije ni 10 minuta prošlo. Ja nju razumem, ona oseća krivicu, jer ga je uvela ovde. Ona je njemu rekla da ode i da legne sa njom, ja u šoku. Blam me je, mislio sam da sanjam. Plakla je i govorila koliko me voli. Ja neću da kažem njoj direktno da će se desiti da ćemo ući u odnos, da se ne bi utripovala da ću tako preći preko stvari. Kaže da je shvatila da nije to to sa mnom i da Bebica legne pored. Prvi put sam se javno odlučio da odem sa drugom devojkom, znam da je propatila, to je i on pričao - pričao je on.

BLAM ME JE Zola razočaran u sebe, ne može da veruje da se Miljana vratila Bebici, a bili su tako blizu da se pomire

Printscreen

 

- Sa tvoje strane je čudno je da si hteo da pređeš - dodoa je Karić.

- Ja sam svestan da ja nemam mir ovde sa njom i da će doći do haosa. Ja sa njom ne mogu da se sprdam, a mogao sam ova dva, tri dana. Ako ja namon svih stvari mogu sebi da pružim za pravo da budem pored nje, da me zagrli i ja nju... Ako nakon svega mogu, a ona ne može dan ipo da bude normlana i da ispoštuje neke stvari, zamisli da je prošlo 20 dana. Hvala Bogu da se ovo desilo, ovo ne može biti bolje za mene. Koliko god da se sprdamo, ja sam sa njom proveo tri godine. Ja sam se razočarao u sebe. Ja je češkam za kosu, već vidim sebe da sam ušao u to. Svestan sam da je to dno dna, ali dao sam joj priliku da mi se približi. Jutros takav preokret, ne znam da li je bilo pet minuta.Ja vidim da je njoj žao njega, terala ga je kući. Ja vidim da je njoj teško, pa i meni bi bilo da je neko došao sa mnom ovde, razumem je sa ljudske strane. U ova dva dana sam video da počinje normlanije da razimšlja, kao da je počela ponovo da me kupuje sa nekim stvarima. Drago mi je zbog nje. Nažalost, video sam po sebi da bismo ušli opet u odnos. Poverovao sam joj u sve što priča. Ako priča da me toliko voli, da je samo mene gledala i da je smao ja zanimam, a da ne može duže od dan ipo da se ponaša normlano. Ako ćemo da merimo čija je ljubav veća, bio sam spreman da progutam neke stvari, a ti ćeš dan ipo da glumiš. Čija je veća ljubav? Lako je pričati i plakati, ajde neka dela pokazuju stvari - nastavio je Zola.

BLAM ME JE Zola razočaran u sebe, ne može da veruje da se Miljana vratila Bebici, a bili su tako blizu da se pomire

Printscreen

 

- Nabijem na ku*ac i Miljanu i njenu kosmičku ljubav prema meni. Ja kad bih mogao da se sprdam, to bi bilo top. Pokušaću da se naštelujem i da budem spreman na sprdnju. Nemoj neko da se čudi i kaže da sam kvaran. Sad treba da budem kvaran i odem tamo da joj prodam priču, imam se*s i kažem joj mrš. Ja sinoć pričam sa njom i kako bih voleo da sredim svoju sobu i voleo bih da dođe kod mene i da budemo sami. Ja joj dajem do znanja da ako nastavi da bude normalna - pričao je Zola.

ONA ME BACA NA DNO, NIKOGA NE VOLI Car otkrio koliko Dalili smeta Dejanova veza sa Aleks, pa priznao šta mu je pričala o bivšem mužu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Goca

15.04.2022 20:29

Nebrini sutra je sa tobom pod jorganom malo ti malo on sve uredu