JA ĆU DA RADIM ŠTA JA HOĆU Bebica ne odustaje od stava da ga Miljana voli, zadrugari opleli žestoko po Nenadu
Printscreen

U toku je dnevna emisija Pitanja gledalaca sa Ivanom Šopić, a naredno pitanje bilo je za Nenada Macanovića Bebicu.

- Čoveče provodi malo vremena sa drugima, ne ponižavaj se više, gori si od Ša - pročitala je Ivana pitanje.

- Ja ću da provodim vreme sa kim ja hoću, to je moj problem - rekao je Bebica.

Printscreen

 

- On meni kaže da se ona sprda sa mnom i da me uopšte ne voli. Lepo sam mu rekao da nema logike da je on bolje poznaje od mene, sa njom sam proveo tri godine a on tri meseca. Iskreno se bojim da on njoj stvarno sve veruje. Ne verujem da je toliko glup. Dao mi je savet da se sklonim iz te priče i da ne znam šta je njen otac govorio kad je bio u bolnici i da će me 'je*ati' kad izađe. Treba da se bori za nju ali ne na psihopatski način - govorio je Zola.

Printscreen

 

- Đedović mi je rekao da je ovo karmička godina. Ceo život je proganjala ljude, sada mislim da joj se to vraća, mislim da ga se nikada neće otarasiti - dodao je Karić.

- Mislim da se dešava ludilo. Meni je zanimljivo i simpatično, čak volim kad je Bebica tamo. Ponekad me izluđuje kada izađe pa se vraća trista puta po upaljač, pokrivač... Nisam ispratio šta je to bilo danas između njih, samo znam da je kao lud uleteo na vrata i da se sa Minom svađao. Nisam bio svedok te situacije... On ozbiljno nije normalan i to je jasno kao dan. Ako je voli neka je udari na čežnju, treba da se postavi kao muškarac, a ne ovako... Treba da joj dokaže da je drugačiji, a ne ovako, jer je na ovaj način stvarno odbija - govorio je Car.

Printscreen

 

- Ma on je meni svašta pričao, da su planirali kuću, da su imali ogromne planove. Ubeđuje me da je ne poznajem i da ja ništa ne znam... Juče ga je pitala da li će se ubiti ako ga ostavi, a on kaže da je to njegova stvar. Ako je to normalno... - izjavio je Čolić.

- U njegovoj glavi je teorija da svi pokušavaju da ga rastave od Miljane, a možda je i u pravu - smejao se Miki.

Printscreen

 

- Mislila sam da je folirant, a sada mislim da sa njim nije nešto u redu. Rekao je da bi pre bio sa Miljanom nego sa svojom decom, to je skandalozno. Vraća se na vračare, govori o Siniši i Mariji, kao na najbolje prijatelje, a sopstvena žena koja mu je rodila decu ništa... On nju samo ucenjuje ovom pričom, zato mu se stalno i vraća. Ona kad neko padne u nesvest misli da je pala bomba i normalno da se plaši svega... Dala bih ti savet Bebice, da dođeš sebi, ali znam da to nije moguće - pričala je Sandra.

- Najbolja priča ikada, ona ga udara pesnicama danas, ja je sklanjam, a on govori 'ne diraj je', pa da li je to normalno? - dodao je Zola.

- Da li se on više ponižava od tebe? - pitala je voditeljka.

Printscreen

 

- Naravno, mislim da se previše ponižava. Iskreno, ja mislim da je on lud, ali bez zezanja. Sa njim stvarno nije nešto u redu. Ne sažaljevam ga, sam sebi sve ovo radi i sam je kriv. Ovo je bolest a ne borba za ljubav! Meni je samo žao ako dođe do toga da on sebi naudi... Nikada nisam radio ovo što on radi sada, ne možemo nas dvojica da se poredimo - odgovorio je Ša.

- Ima sličnosti, nemoj da se za*ebavamo - dodao je Karić.

- Da je Tara legla kod Mateje, ja bih odmah prekinuo sve. Ja sam sa njom bio i napolju - dodao je reper.

NE PLAŠI SE TUŽBE Maja Marinković uzvratila udarac bivšoj drugarici: Znam šta ta jeftina pevaljka radi pod šatorom

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Goca

14.04.2022 18:22

Ovaj covek il je lud ili se pravi Ali sta radi ima tesku dijagnozu ili su pare u pitanju