MENI JE POHVALNO KAD MI TI KAŽEŠ NEŠTO NAJGORE Mensur brutalno uzvratio Anđelu za sve uvrede sa podele budžeta
Printscreen

Emisija "Pitanja potrčaka" je upravo počela, a voditelj Milan Milošević je upravo ušetao u Belu kuću i tom prilikom je okupio zadrugare za crnim stolom.

Voditelj je podigao Mensura Ajdarpašića, kako bi prokomentarisao podelu budžeta Anđela Rankovića.

- Mnogi su komentarisali da ne možeš da ga podneseš zbog Mine i Ane - rekao je Milan.

MENI JE POHVALNO KAD MI TI KAŽEŠ NEŠTO NAJGORE Mensur brutalno uzvratio Anđelu za sve uvrede sa podele budžeta

Printscreen

 

- Prvo, smatram da se ovako budžet nikom ne daje, pa ni Irmi. Smatram da dečko koji govori o sebi i veliča sebe, govori o sebi i ništa više. Čuo sam neke stvari o sebi koje nikada nisam čuo o sebi, koje nisu tačne. On ima problem sa mnom od samog starta. On je ušao sa ovom devojkom, ni to me nije zanimalo. On ima velike falinke i smetnje sam sa sobom. Nije mi sfera intresovanja. Prvo, mene niko nikad nije uspeo da ponizi, mnogo si neistina izgovorio. Padaju ti u vodu svi navodi od danas. Ti imaš pravo da me komentarišeš, ali ako pričaš o nekom drugom, izuzmi mene i ne spominji me. Nije uopšte sukob, a nije razlog ni jedna druga devojka. Zamisli ti koliko si ti isfrustriran kad kažeš devojčici od 18 godina da neće nikada imati honorar kao ti? Po meni si nebitan za čovečanstvo. Možeš da imaš sve na svetu, ali si kao ličnost neintresantan. Ona bode vrlo dobro padeže, nabada i to je ružno. Ona će da te razvali, ako se ja složim sa tim, u smislu da mene ne uvede u neke sukobe. Ja govorim svojim stavom i karakterom koliko sam jak, ja sam dominantna ličnost. Dosta je nelogičnosti u njegovom izlaganju i ružno je što je bacao budžete i to što je pokušavao da ponižava druge. Intresantna je bila podela zbog sveg haosa. Dao je mali budžet devojci sa kojom je bio, trebao je šmekerski da joj da nešto više, da je ispoštuje - rekao je Mensur.

MENI JE POHVALNO KAD MI TI KAŽEŠ NEŠTO NAJGORE Mensur brutalno uzvratio Anđelu za sve uvrede sa podele budžeta

Printscreen

 

- Kao ti Minu - dobacio je Anđelo.

- Ja Minu poštujem, ali kad pređe granicu moram da je postavim...Evo ovu devojku (Minu) počinje da boli to što sam ja ovakav prema njoj. Meni je pohvalno kad ti meni kažeš nešto najgore, a ljudima koji su uradili monstuozne stvari, njih nahvališ. Uvek me komentariši kad sam ja tema - nastavio je Mensur.

DALILU BIVŠI MUŽ IZVUKAO IZ PROSTITUCIJE Procureli jezivi detalji o zadrugarki, a ovo je pravi razlog zašto je ošišao na ćelavo

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading