MINA OTVORILA DUŠU! Vrbaški slomljena progovorila o emocijama prema Mensuru, a ovo joj najteže pada, spomenula i Milicu!
Printscreen

Mina Vrbaški je odmah nakon Mensura Ajdarpašića razgovarala sa Darkom Tanasijevićem u Šiša baru, sinoć pred "Izbacivanje".

- Šta se desilo to sinoć, što se on boji - pitao je Darko.

MINA OTVORILA DUŠU! Vrbaški slomljena progovorila o emocijama prema Mensuru, a ovo joj najteže pada, spomenula i Milicu!

- To je ono što ja kažem, on se boji suočavanja sa mnom. Bilo mi je sinoć dosadno, nisam htela da ga ismevam, nego malo kao, pa mi je postalo zanimljivo. Probala sam nekako. On je mislio da je ušla Milica, pa se okrenuo, nasmejao se i stavio kapuljaču. Kroz taj njegov osmeh, seti se tih naših lepih trenutaka koje pokušava da izbriše. Inati se. Hoću nekad da se povučem nekada, a nekada mi đavo ne da mira - rekla je Mina.

- Je l' su ti se vratile emocije donekle prema njemu - pitao je Darko.

- Ne vraća se meni emocija da se zaljubljujem, ali mislim da će mi do kraja rijalitija biti sve teže i teže...Krivo mi je što se ta ljubav ugasila tako kako se ugasila i mojom i njegovom krivicom. On neke stvari neće da prizna, ali možda ja previše krivicu svaljujem na sebe. Zbog tih sitnica koje je uradio sam ja otišla iz Bara i sve. Kad vidim to sa Milicom, nije mi teško, ali vidim sebe, to je sve radio sa mnom. Nije mi teško, nego mi je čudan osećaj. Neću da ja ispadam paćenica, da sam došla da se mirim. Moje suze su bile iskrene...Sve bi bilo drugačije. On tad nije bio sa njom, njemu je bilo teško. On je meni rekao: "Nadam se da ako budeš došla, da mi nećeš biti neprijatelj", tako da mislim da bi njemu bilo lakše. To je bio prvi januar, dan kad smo se prvi put poljubili u Zadruzi 3 - rekla je Mina.

MINA OTVORILA DUŠU! Vrbaški slomljena progovorila o emocijama prema Mensuru, a ovo joj najteže pada, spomenula i Milicu!

Printscreen

 

- Je l' ti je krivo zbog toga što te to prati iz prošlosti, pa ti Mensur ne veruje što si iskrena u nameri da mu pomogneš i što dolaziš u miru - pitao je Darko.

- To je ono što sam ja rekla, ušla sam u rijaliti prvi put da ne lažem. Ja sam se prvi put oporavila. Svaki put kad sam došla, treći dan sam napravila glupost. Ima udela to od prošle sezone što se desilo, to što sam ja radila javno, a on je imao te neke tajne veze. Njemu ego ne dozvoljava da priča sa mnom, a vidim da on počinje da veruje. Ne zbog podrške, neće da dozvoli da ja budem ovog puta u pravu, ali on zna da ja pričam istinu. Ja sam rekla ono što mi je njegova mama rekla, njega samo mama zove Ardi. Poverovao mi je za Anu Jovanović. On neće moći mnogo dugo da drži to u sebi, vidim već jun, jul, da izlazi sve na videlo. Ako me posle poziva ne pogleda u oči, znači da se boji da mu se ne vrati emocija - rekla je Mina.

MISLILI SU DA SE DROGIRAM! Irma sa knedlom u grlu progovorila o bivšem dečku koji je tukao i zaključao!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading