SNIMAK PRE ULASKA IH ODAO! Otkrivena tajna šifra Dalile i Dejana, na ovaj način komuniciraju, sve se saznalo! (VIDEO)
Printscreen

Zadrugarka Dalila Dragojević se upustila u vezu sa Filipom Carem, iako je ušla u "Zadrugu" sa suprugom Dejanom Dragojevićem

Mišljenja gledalaca o ovoj vezi su podeljena. Jedni misle da se Dalila zaista zaljubila, dok drugi smatraju da je sve dogovorena rijaliti igra nje i Dejana. 

U prilog tome da je sve dogovoreno, ide činjenica da Dejan i Dalila tajno komuniciraju skrivenim porukama.

Mnogi su komentarisali u Zadruzi da njih dvoje jedno drugom ostavljaju tajne papiriće u garderobe, a sada se pojavila nova teorija da komuniciraju tajnim jezikom.

Ne tako retko, oni mjauču u "Zadruzi", a vatreni fanovi rijalitija pronašli su snimak koji je nastao pre nego što su Dragojevići ušli u šou.

- Samo da se zna, mjaukali su i pre ulaska u Zadrugu - piše na snimku, na kome jasno čujemo njihovu komunikaciju. 

Da li im je to neka tajna šifra, kao što se sumnja, ostaje da saznamo.

Podsetimo, zadrugari i brojni gledaoci su osudili njenu javnu prevaru, a ona je poručila da je ne zanima ničije mišljenje i da joj je najbitnije da je ona srećna.

KONAČNO JE PROGOVORIO! Ivan Marinković otvorio dušu o sukobima sa Kulićima, ovo su sakrili od javnosti, a tiče se Željka!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Tito

07.04.2022 13:57

Ma kakvi papirici,kakvi bakraci. To je kraj izmedju njih.

Anja

07.04.2022 15:25

Ne mogu da verujem koliko je ovaj narod naivan, oni su dva jaka rijaliti igraca, ovo je sve njihova igra, Mitrovicu duguju 100000€ za bezanje iz zadruge3, pre ulaska je pao dogovor, dzekiju prvo mesto, od nagrade i honorara nece dobiti ni evric, otpis za dug, Dalili honorar, obecan stan u Beogradu, posao na Pink-u, vukovi siti i ovce na broju. Glasali ne glasali tako je potpisano i pecatirano.Dzekiju titula pobednika, Mitrovicu 50000€ ostaje u dzepu.