ZADRUGARI OSULI PALJBU JEDNI PO DRUGIMA! Zola otkrio kako je njegova bivša devojka varala narod!
Printscreen

Na samom kraju današnje debate o društvenim mrežama, voditelj Dragan Marinković Maca je dao reč zadrugarima koji su se javili da prokomentarišu društvene mreže i pričaju o svojim iskustvima.

- Ja sam za društvene mreže, to možemo i malo da se edukujemo, da nađemo sve što nas zanima u edukativnom smislu. Mogu da se uče recepti, melodije... Od Instagrama može i da se živi! - rekla je Irma.

Printscreen

 

- Meni se dva puta dogodilo da mi je hakovan profil, nisam imala loših iskustava. Skoro sam počela da koristim Instagram, ne dopisujem se sa nepoznatim ljudima, nisam opterećena time. Fejsbuk više ne koristim, jer su svi prešli na Instagram. Tviter imam, skoro sam ga otvorila - dodala je Kulićeva.

Printscreen

 

- Ja najviše koristim Instagram. Svaki put kad pričam o nečemu, to mi iskoči na Instagramu. Pričaju mi mušterije kako im je iskakao moj profil kad su pričali o svilenim trepavicama. Instagram može da donese ozbiljno dobro - ustala je Ana Jovanović.

- Telefoni su najgori cinkaroši - istakla je Viktorija Mitrović.

- Miljana kad je napravila Tviter, to je bilo plakanje. Uključila se u taj spejs, to je bilo p*šanje. I dalje ima toga na Tviteru, molila Velikog šefa da se vrati - ispričala je Mina Vrbaški.

Printscreen

 

- Ja bih rekao da društvene mreže imaju prednost i na drugi način. Moja bivša je znala više puta da otvori nalog, kad skupi više pratioca, ona proda. Onda uzme i promeni šifru, pa je taj čovek ponovo zove, pa to dolazi do nadležnih organa. To se desilo više puta... Može i tu da se zaradi para. Ali neko prodaje legalno, neko ilegalno - ustao je Zola.

Printscreen

 

- Mnogi se pretvaraju da su nešto što nisu, a što je najgore, omladina se gradi po tim ljudima. Postoje lažni mangupi. A što se tiče TikToka, Martina je rekla da može da se sazna dosta toga, ali tu možeš da naletiš na razne boleštine. Ja sam za to da se sve limitira - dodao je Ša.

MAJA JE GORA OD IČEGA! Car se setio pakla kroz koji je prošao sa Majom, pa je ocrnio najstrašnije!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading