Janjuš i Ena
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Marko Janjušević Janjuš pobegao je iz Zadruge kako bi se pomirio sa ženom!

Naime, čim je napustio imanje u Šimanovcima, on je pozvao bivšu suprugu Enu, od koje se razveo zbog Maje Marinković, i otišao da se nađe s njom.

JANJUŠ SE POMIRIO SA SUPRUGOM! Otkriveno koje reči je zadrugaru rekla ćerka nakon kojih je on pobegao iz rijalitija, sve se saznalo!

Foto: Printscreen/instagram

 

Dosta mi je svega! Odoh da vidim moju Krunu i da se pomirim s Enom. Svaki dan mislim na nju - rekao je bivši košarkaš Filipu Caru, a zatim spakovao najneophodnije stvari u kesu i uputio se u dvorište. Čekićem i šrafcigerom je odvalio dve velike daske, provukao se i pobegao!

pročitajte još: Ovo je SIN Danila Lazovića, on je PRELEP mladić i uspešan sportista: " Ceo život borim se da njegovo ime ne obrukam"

Da će napustiti rijaliti, Janjuš je odlučio u nedelju, pošto ga je produkcija izvela na glasanje. Tada je od nepoznate žene koja je stajala u redu uzeo mobilni telefon i nazvao Krunu!

- Dograbio je telefon i odmah pozvao ćerku! Čim mu je čula glas, Kruna je počela da plače. Rekla mu je:"Tata, dođi kući, nedostaješ mi! Mama kaže da si ove sezone dobar i da joj mnogo fališ.“ Obezbeđenje je spazilo da razgovara s ćerkom, i otelo mu telefon iz ruku, a Janjuš je zbog toga napravio scenu, drao se na njih i psovao ih. Tada je odlučio da se što pre vrati Eni - priča izvor.

Izvor dodaje da je bivši košarkaš plan za bekstvo poverio jedino Filipu Caru rekavši mu neke stvari koje su mu ležale na duši.

- "Nisam želeo da budem ni sa jednom devojkom u rijalitiju da bih dokazao Eni koliko je volim. Želim opet da imam srećnu porodicu! Kajem se zbog svega što sam joj uradio! Nije zaslužila da je povredim, pogotovo ne da je javno izdam. Život bih dao za nju i Krunu!" Car je pokušao da ga ubedi da izdrži još tri meseca do finala "Zadruge", ali mu je Janjuš rekao da ne može da čeka više ni minut, te je pobegao - kaže sagovornik.

JANJUŠ SE POMIRIO SA SUPRUGOM! Otkriveno koje reči je zadrugaru rekla ćerka nakon kojih je on pobegao iz rijalitija, sve se saznalo!

Foto: Printscreen/instagram

 

Nekoliko minuta nakon toga, produkcija je izdala saopštenje u kom je navela da će tužiti Janjuša:

- Zvanično vas obaveštavamo da je Janjuš svojevoljno napustio rijaliti i da je diskvalifikovan. Televizija Pink će ga tužiti za 50.000 evra zbog kršenja ugovora - glasilo je pismo.

I dok su cimeri nagađali zbog čega se Janjuš zadužio, on je celi dan provodio sa Enom. Ceo dan su razgovarali, a posle podne su bili sa Krunom na ručku.

NIJE MOGLA VIŠE DA ĆUTI! Miljana obelodanila sve detalje skandaloznog sukoba sa Nenadovom porodicom, upleteni i njegova sestra i zet!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Ljiljana

05.04.2022 12:56

Bravo Janjuše. Srećno . Iskrene čestitke. Veliki poljubac Kruni. Pozdrav ženi koja ti je dala tel.❤💝🤴👑🌹👸👸

Ranko

05.04.2022 13:27

Ova bukvetina mora da pronađe nekoga ko će da ga hrani,sam za taj poduhvat je nesposoban.

Nena

05.04.2022 15:18

Meni je produkcija ispala nefer prema njemu... Koliko su puta vraćali ona dva ogavna lika Moreno i Cara... Meni Janjuš iskreno nedostaje, neko mrtvilo u zadruzi, nema više humora...

Душанка

05.04.2022 21:26

Вратите га ,када сте другима опростили ,опростите и њему!!!

Anja

05.04.2022 22:07

Kako da ne, udarili procenti glasova na njegov ego, da su ga pogodile reci njegove cetke i da je to razlog ne bi cekao povratak u zadrugu i izbacivanje nego bi odmah pobegao, bio je van zadruge, ne bi moglo ni obezbedjenje da ga zaustavi. Da je u duelu imao 90% sigurno bi ostao, tako to su price za malu decu.