ZAKUVALO SE NA SAMOM POČETKU! Mihić ušao u žestoki sukob sa Anom, pljuštale psovke i uvrede!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je emisija "Izbor potrčka", ovonedeljni vođa Sanja Grujić će izbrati dva potrčka. Voditelj Milan Milošević je dao reč Stefanu Mihiću da prokomentariše njenu podelu budžeta:

- Nekoliko stvari na početku nije napravila kako treba. Nije mi se svidelo to što je brzo podelila. Nije mi se svidelo što se nikome nije zamerila. Nije iskreno rekla ono što misli o Lepom Mići. Iskreno, nije mi se svidelo kako je podelila budžet o globalu. Vidimo po primerima, sa Ša, deset minuta pre toga je tražila kaznu od Ša. Luks, imali su uvrede, opet je išla mirmnom lukom, nije mu se zamerila. Ja sam rekoa Mići da neće smeti da mu se zameri, a svi znamo kakvo mišljnje ima o Lepom Mići. Uglavnom, nije smela da se zameri. Ja sam zadovaoljan sa dve hiljade, kao i do sada, neke uvrede sam dobio na neki račun, opet mora da se aludira na porodicu. Opet uzimaš porodicu u svoja usta i opet se smeješ. Odlično znaš kako se krećeš kroz kuću i kako si bliurovana. Ta tvoja mimika, taj ironičan osmeh mnogo govori o tebi, zato imaj bar malo poštovanja. Meni je ispod časti da trošim reči za nju - rekao je Stefan Mihić.

ZAKUVALO SE NA SAMOM POČETKU! Mihić ušao u žestoki sukob sa Anom, pljuštale psovke i uvrede!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- U sred sastanka uvek dolazimo do rasprava, što je i normalno,. Sanja i ja imamo odličnu komunikaciju, ne znma što je skočila na mene. Očekivao sam dve hiljade, jer sam joj ja uvek dao mali budđet. Mi smo baš super, možda je htela da mi kaže da nije kao ja, ili opet mogu da kapiram kako da me gotivi - rekao je Ša.

- Ja ne bih rekao da se Sanja plaši bilo kojeg sukoba, kad je bilo ko od nas u pitanju. Dokaz je to da smo se nalazili često u verbalnim sukobima. ne bih rekao da me je ona vređala već nas je komentarisala kako ona zna. Nego ću reći da je jedini budžet od samog starta, o njegovih karakternim osobinama. Ja govorim kako je ona po meni podelila budžet. Ja ću reći da je ona veoma elokventa i veoma inteligentna i zna kako može i sa kim, Mislim da se jako dobro snačazi ovde i prevazišla je sve za samo par meseci i nije podložna manipulaciji, Kako joj odgovara, tako radi. Ona voli da kontrira, ali se meni to sviđa kada je u mom slučaju ona kontrira. Ali ako ona ima pravo da rade to svi, onda i ona ima pravo. Može da bude, ona je maher za ove stvari, ona je nadmašila mnoge. To je to što se mene tiče - rekao je Mensur.

ZAKUVALO SE NA SAMOM POČETKU! Mihić ušao u žestoki sukob sa Anom, pljuštale psovke i uvrede!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ona je rekla ono što misli o ljudima, jenino je birala način - otpočela je Ana.

- Ako ti ja kažem da si prodavala svoje telo za novac, da li je to tebi uvreda? - upitao je Mhić.

- Ne - odgovara Ana.

- Kada mi neko kaže da sam raddio u garderobaeru, naravno da ću da kažem - rekao je Mihić.

- Zašto je ismejavanje da je neko radio na garderobi u noćnom klubu, ne razumem? - rekla je Ana.

- Kad ti mene pominješ, ja imam pravo da demantujem. Ja sam na mnogo većem nivou nego tvoj dečko. Moje ime nećete blatiti. Ti sedaš na onu stvar. Ja sam za tebe doktor nauka. Samo kucajte na internetu Ana Jovanović, da narod sve vidi. Mene neko da ponižava da sam ja radio na garderobi, hiće ali malo sutra. Ti mene da prozivaš, ne može, treba sram da te bude - govori Stefan Mihić.

ZAKUVALO SE NA SAMOM POČETKU! Mihić ušao u žestoki sukob sa Anom, pljuštale psovke i uvrede!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja itekako mislim da je Sanja bila iskrena, rekla je kratko ali konktretno. Neki pričaju 15 minuta a ne kažu dve rečenice. Nikoga nije zuvredila, nikoga nije nazvala pogrednim rečenicama. Ja mislim da ovde ne postoji osoba koja sa Sanjom nije bila u sukobu. Imala je svađe, ja sam bila prisutrna kada se sa Karićem sukobila, samo sukob mišljenja. O svima je rekkla ono što misli. Htela sam i za Ša isto da prokomentarišem - ja dobro znam da su Nenad i Sanja u jako dobrim odnosima. Sanja se iznervirala zato što je žeklela da drži sastanak u miru i tišini - rekla je Ana Jovanović.

TI SI PRIKRIVENI FOLIRANT! Aleksandra i Dejan u brutalnom okršaju, pale uvrde i teške reči!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading