OSULA RAFAL PO ZADRUGARIMA! Sanja Grujić podelila mali budžet, pa izrešetala cimere surovim komentarima, a evo ko je bio na spisku!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je podela budžeta, ovonedeljni vođa Sanja Grujić je krenula sa malim budžetima, te je prvi mali budžet dobila Irma Sejranić:

- Ti si meni vrlo draga ali tvoje ponašanje iritantno i zato sam te sa velikog budžeta stavila na manji - rekla je Sanja Irmi.

- Sledeći mali budžet ću dati Milani Mimi Šarac. Ona mi je pet godina bila drugarica, ali izgleda da si podvojena ličnost - završava Sanja.

- Treći mali budžte dajem Gruji jer me je izmanipulisao ali je isto lažov i zaslužuje da ostne sam. On se zakleo u svoje roditelje pa nije ispoštovao, ako njih ne poštuje, neče ni mene - rekla je Sanja.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Marko Osmakčić će dobiti mali budžet. Inače, danas si se ružno ponašao, dala bih ti nulu. Ja sujetnijeg muškarca od tebe nikada nisam upoznala. Ondos naš je korektan, ali bih ti dao mali budžet - rekla je Sanja Grujić Marku.

- Sledeći je Zola, koji je ušao na račun Miljane Kulić. Daš nekom prst, on ti uzme celu ruku. Kada bi mi rekao da je napolju noć, morala bih da proverim da li je dan ili noć, ne verujem mu ništa. Iskoristio si Nevenu, iskoristio si Deniz. Miljani se mešaš na vrlo perfidan način i onda kada sedneš za sto, onda se praviš. u životu te ne čeka ništa dobro - rekla je Snaja.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Mali budžet ide Ani Spasojević, msilim da mnogo ogovara i spletkari - rekla je Sanja Grujić.

- Dva mala budžeta za Dalilu i Filipa, ume da bude ljubazna i fina ali nekada mi bude žao Dalile. O Filipu imam lepo mišljenje ali nismo bliski da bih mu dala veći - rekla je Sanja.

- Sledeći mali dajem Mihiću. On je radio u garderoberu, i nije mi nestalo ništa, on je vrlo pošten. Mislim da nije ukaljao obraz, ovde se izražavaa na lep i kulturan način. Žao mi je što proziva žene, žao mi je kada ga nazivaju silovateljem, jer je on miran - rekla je Sanja ironično.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Svi na mom instagramu mogu da vide kako sam ja živeo. Takođe i sada pominješ moju porodicu i ja neću više ništa komentarisati - rekao je Stefan Mihić.

JEDINI MOJ IDOL! Jelena Pešić se obratila dirljivim rečima posebnoj osobi!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading