URADILA SAM ONO ŠTO SMO SE DOGOVORILI! Mina Vrbaški se javno obratila Mensurovoj majci, pa je zamolila jednu stvar!
Printscreen

U toku  večeri "Izbacivanja", Darko Tanasijević je nakon Milice Veselinović, koja nije štedela reči kada je njena suparnica u pitanju, ugostio baš Minu Vrbaški.

Ona se osvrnula na njen odnos sa Milicom i Mensurom, pa je sa suzama u očima komentarisala učešće Viktorije Mitrović i njen odnos sa Markom Osmakčićem.

URADILA SAM ONO ŠTO SMO SE DOGOVORILI! Mina Vrbaški se javno obratila Mensurovoj majci, pa je zamolila jednu stvar!

Printscreen

 

- Prala je džoger sa kojim sam ja ribala kuću, stavila je u sudoperu koju sam ja prala i pere džoger. Zgrozila sam se. Verujem da je naučila to kod kuće. Šta da govorim više o higijeni, ovo su najprljaviji ljudi. Prva sam rekla da neću čistiti, ja nisam mogla. Čistim zbog sebe, da bih pokazala kako treba jedna devojka da se ponaša - počela je Mina.

- Odmah si po garnituri morala da piskaraš nešto - rekao je Darko.

- Danas sam videla tu jednu scenu. Dino i ja nismo spavali i odjednom pogledam na desno i vidim da je pogledao, nenamerno i posle par minuta, baš tamo gde smo on i ja ležali, to je onaj deo gde je on danas bio. Posle par minuta je on nju pozvao:"Bebice", čudo mu nije izletelo Debelinjo, jer ona ne zna da ju je nazvao kako je mene zvao. On mene traži u njoj i neću da se poredim sa njom. Šta ona može da kaže? Ona ima 18 godina, nije izgrađena ličnost. Mislim da je ona više isfrustrirana i više mržnje u jednoj osobi nisam videla. Da nije sa Mensurom i da me nikad nije spomenula, imala bih isto mišljenje. Ona je promenila hod od kako sam ja ušla. Čak i kad je sa njim u svađama, ona ima taj pogled mržnje - rekla je Mina.

- Misliš li da su njoj proradili neki kompleksi od kako si ušla u Zadrugu - pitao je Darko.

URADILA SAM ONO ŠTO SMO SE DOGOVORILI! Mina Vrbaški se javno obratila Mensurovoj majci, pa je zamolila jednu stvar!

Printscreen

 

- Pa da, krenula je kao neke haljine elegantne, kao teke neke male. Ja sam se za svoje godine tada oblačila kako treba, ali odjednom, mesec, mesec ipo dana menjaš stajling. Kao da želi da se istakne i da pokaže da je dama, ali je ona za mene i dalje devojčica. Nisam je potcenila, ona je za neke stvari i dalje mala, ali joj je mozak brži. Ona kroz dve tri godine će da bude Saška Karan, Marija Kulić i Zorica Marković u jednom. Ima predispozicije da bude dobar manipulator, ženski Mića. Namazana je i lukava i sve je to naučila ovde za kratak period. Sve što je ona kupila i ćutala na početku, počela je da ispoljava - rekla je Mina.

- Je l' te boli što te Mensur smatra, na neki način, neprijateljem - pitao je Darko.

URADILA SAM ONO ŠTO SMO SE DOGOVORILI! Mina Vrbaški se javno obratila Mensurovoj majci, pa je zamolila jednu stvar!

Printscreen

 

- Video si i ti sinoć, iskreno. Zaplakala sam, pa eto, kažu da sam hladna, sve to stoji. Ja prosto, sam uvek bežala od te teme od kako se sve to izdešavalo. Nisam mu dozvolila da se istakne. Kada on krene da priča sa tim nekim dečkom, ja sam htela da pobegnem od svega. Ja sam takva, kad izađem iz jednog odnosa, tražim drugi da se lečim, a to je bolesno. Naravno da me je zabolelo sinoć kad je on plakao i onako pričao, prosto su me sad neke stvari stigle, a nisam ni ja od kamena...Jako beži od razgovora sa mnom, da. Ja njega stvarno poznajem. Kad bi došlo do tog našeg razgovora, ja ne bih dozvolila da naš odnos ide ka emotivnom. Mi smo našu šansu imali i prokockali smo je. Nema tu poverenja i nikad ne može da se stekne. Moj život je posle njega bio javan, a on je bio privatnost. Nema tu nikakve šanse za bilo čim, mene je grizla savest. Ja znam da će on da se bori da bude sa njom, samo da bi dokazao da on može i da ja nisam postigla taj cilj. Ja nemam interesne sfere, to Dalila i Car, ne intresuje me, meni je Mensur bitan. Ja sam prvi put ušla u rijaliti da nisam imala potrebu nekoga da slažem i da radim nekome iza leđa. Mislim da je ova Zadruga 5 poslednja stanica da ispunim neku moju dužnost i da olakšam sebi. Da sa poslednjim koracima zatvorim vrata - rekla je Mina.

- Da li Milica može da te nasledi i u čemu - pitao je Darko.

URADILA SAM ONO ŠTO SMO SE DOGOVORILI! Mina Vrbaški se javno obratila Mensurovoj majci, pa je zamolila jednu stvar!

Printscreen Premijera

 

- Može u tim spletkama. Ja ulazim u sobu kod Sandre i tražim kremu za lice i hoću da izađem. U tom trenutku mi je proleteo čep od flaše pored glave, gledam Mensur mi se smeje, ali sakriva. Ja kažem: "Mora da je ova mala", a ona onako bezobrazno kaže: "Nije ona mala, nego Mensur". Ja balansiram sa dve strane. Ne želim da napadnem nju, da njega ne uvredim, a opet mi on kaže nešto što me povredi... Ja mogu njoj da dajem prostora da se ona uzdigne, ali ja kad spuštam, spuštam do temelja, zabetoniram. Ja balansiram više zbog njega - rekla je Mina.

- Imaš 10 sekundi da kažeš ukoliko želiš, Mensurovoj majci - rekao je Darko.

- Volela bih da se oglasite ili da se javite da Vas čuje, znam da bi prekršili dogovor. Ja sam se potrudila i uradila sam ono što smo se dogovorili. Znam kako je bilo mojoj majci - rekla je Mina.

ŠOKANTNO PRIZNANJE MILJANE KULIĆ! Zadrugarka otkrila da li će ostaviti Bebicu i kada planira pomirenje sa Zolom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading