BIVŠA DEVOJKA ILI BIVŠI PRIJATELJ?! Car emotivno se obratio Janjušu, potrudio se da uveri Dalilu da ga ne zanima Aleks!
Foto: Alo.rs/youtube

Nakon što je Anđelo Ranković nominovao Aleksandru Nikolić i posvađao se sa njom na večerašnjim nominacijama, voditelj Milan Milošević je dao reč Filipu Caru. Podsetimo, zadrugari večeras biraju između Aleks i Janjuša.

- Da čujemo nominaciju, bivša devojka i bivši prijatelj - rekao je Milan.

- Dobro veče. Malo je nezahvalno, ako kažem pravo mišljenje o Janjušu, nastaće huk, ako kažem pravo mišljenje o Aleksandri, izletećemo svi. Žao mi je što su se izdešavale neke stvari sa Janjušem i što nismo ostali u dobrom odnosu. Neke stvari su možda neispravljive, ali ja kad rezimiram sve, kažem da mi je žao. Nije bilo vredno to našeg drugarstva i zbog toga mi je žao. Smatram da mu je ovo dobra sezona - pričao je Car.

BIVŠA DEVOJKA ILI BIVŠI PRIJATELJ?! Car emotivno se obratio Janjušu, potrudio se da uveri Dalilu da ga ne zanima Aleks!

Printscreen

 

- Kada ste bili ovde u Zadruzi, ti si ostavio Aleks zbog ponašanja sa Kristijanom. Kada se smuvao Janjuš sa Aleks, ti to nisi zamerio Janjušu. Onda ove sezone kad su ti zamerali Maju, ti si rekao da te je Janjuš prvi izdao sa Aleks - rekao je Milan.

- Ja nisam smatrao da je moj i Aleksandrin odnos bio ozbiljan. Ja sam najviše tu zamerio što kad su oni počeli da se druže, mi smo prestali da se družimo onoliko. Prioritet mu je bilo druženje sa Aleksandrom, to me je nekako najviše... Žao mi je što nismo ostali drugovi kakvi smo bili, što to prijateljstvo nije išlo stepenicama na gore, nego na dole. Ko mi veruje, veruje mi, ko ne ne - dodao je Filip, pa nastavio:

BIVŠA DEVOJKA ILI BIVŠI PRIJATELJ?! Car emotivno se obratio Janjušu, potrudio se da uveri Dalilu da ga ne zanima Aleks!

Printscreen

 

- Što se tiče Aleksandre, slobodna je, mlada, dopadali joj se momci ovde. Sad se izmenila, vidi se promena, znači da joj je možda više stalo do odnosa sa Dejanom nego do drugih nekih. Ja ne osećam sa Aleksandrine strane neko prozivanje, ni na konto mene, ni Dalile... Nemam neku potrebu da je grdim. Znam kakva je ona, ona odmah reaguje. Nemam potrebu da joj stajem na muku, da ulazimo u konflikte. Znam da i Dalili smeta kad pričam o devojkama. Prošao sam ja sa Aleksandrom kao bos po trnju lane, i ona sa mnom. Najbolje da imamo ovakav odnos. Želim joj sve najbolje. Napolju imamo zajedničke prijatelje, ne znam da li ona zna to. Nemam potrebu da budem sa njom ni dobro, ni loše. Želim joj sve najbolje. Da li radi dobro ili loše, to nije na meni, kao što nije na njoj ni kad sam ja u pitanju. Neutralan sam što se tiče Aleksandre. Nemam specijalno mišljenje. Možda ja u nekim situacijama prepoznam nešto drugo kada ona komentariše, ali što bih ja... Inače mislim da je zaljubljena u Dejana, ne mislim da je to nešto vau, ali vidim da se trudi kao što nije prošle godine. Luda je ako nije zaljubljena. Poslaću Aleksandru u izolaciju, vezaniji sam za Janjuša. Što se mene tiče, voleo bih da naš odnos bude sve bolji, moji imaju dobro mišljenje o njemu, volili su njega i Šebeza, vodili smo taj radio... Moji su bili ljuti kad su čuli da imam taj odnos sa nekom devojkom... Nominujem Aleksandru, nemam kontakt sa njom, niti želim. Nemam zlu krv, nemam potrebu. To ne mogu Dalili da objasnim, ja te bivše odnose ne doživljavam, ideš dalje... Ti prošlogodišnji i ovi odnosi mi nisu bitni. I kad je neka rasprava između Dejana i Dalile, nekako smo Aleks i ja neutralni - rekao je Car.

BIVŠA DEVOJKA ILI BIVŠI PRIJATELJ?! Car emotivno se obratio Janjušu, potrudio se da uveri Dalilu da ga ne zanima Aleks!

Printscreen

 

- Ja stvarno ni sa Daliline ni Filipove strane ne osećam neku lošu energiju... Tako da, niti ja njih komentarišem, niti oni mene. Želim im sve najbolje - rekla je Aleks.

SANJA STANKOVIĆ SE OBRATILA SVIMA UŽIVO! Opovrgla je sve navode o hapšenju i bavljenju elitnom prostitucijom! (VIDEO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading