TARA ŽESTOKO UDARILA NA MARTINU! Poručila joj: Nije ti poniženje da pokušavaš da mi smuvaš bivšeg?!

Intrigantna zadrugarka Martina Petrović vratila se u žižu interesovanja javnosti nakon povratka u nikad turbulentniju sezonu ''Zadruge''.

Njen povratak posebno je interesantan zbog muvanja sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, bivšim dečkom njene doskorašnje drugarice, diskvalifikovane Tare Simov.

Međutim, nakon svega Tara i Martina nisu u dobrim odnosima, a Petrovićeva je danas planula jer ju je reper upoređivao sa Simovom, nazivavši je ''Tara 2''.

- Smatarm da ne treba bilo ko da me poredi sa Tarom, jer ona i ja smo dan i noć. Ša i ja smo završili komuinikaciju, tako je najbolje! Potvrđivanje da sam ja Tara 2, mene je to ponizilo, samo sam se povukla - istakla je Martina danas tokom sastanka za crnim stolom.

Nakon skandala za crnim stolom, na svom Instagramu odmah se oglasila i Tara Simov, koja nimalo nije štedela bivšu cimerku.

Foto: Printscreen/instagram

 

Poniženje ti je da ti neko kaže da si Tara 2? A nije ti poniženje da istoj toj Tari budeš drugarica, čuvaš joj psa, a onda pokušaš da joj smuvaš bivšeg služeći se baš njenim rečima, ponašanjem, dodirima itd.? E okej onda - napisala je Tara.

NA SVE NAČINE POKUŠAVA DA JE ORASPOLOŽI Minin ulazak totalno je poremetio Aleks, ne uspeva da sakrije da je klonula duhom

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading