BEBICA NA METI ZADRUGARA! Car i Janjuš ga ogovaraju bez pardona, a sede u istoj prostoriji!
Printscreen You tube

Filip Car je na garnituri sa Markom Janjuševićem Janjušem ogovorao Nenada Macanovića Bebicu. Car je u neverici da ovo neko može da uradi iz ljubavi takve stvari, nego smatra da Bebica nema para, pa je samim tim, primoren da "čuva" Miljanu Kulić.

- On je tamo zaspao, a ona kao ka*anje simulacija. U mozgu mu je friteza, totalno ga je spžila .Ona puši kao turčin, ona ni ne uvlači, samo pućka. Onda vozi u vc, onda tuširaj, onda vozi kod Zole. Čovek je napvio kilometražu sa njom. Možda je i umro, možda nije zaspao, pa precvikalo ga je. Vidiš da je Mina rekla da sve laže. Ovo je teže nego da kopaš kanal do Smedereva. Čovek je negovatelj, ona sedne na njega sa dvesta kilograma, njemu samo obrve vire ispod pokrivača. Mora da sedi ovde dok se ona ne vrati sa inekcija. Znaš li koji tempo čovek živi. On taman juče legao ona mui kaže, ajmo Šiša br, on odmah usatje i vozi - rekao je Car o Bebici.

BEBICA NA METI ZADRUGARA! Car i Janjuš ga ogovaraju bez pardona, a sede u istoj prostoriji!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Dalila Dragojević se ubacuje u ogovaranje Bebice, i postavlja sledeće pitanje:

- Ko? - upitala je Dalila.

- Beboni, čovek je umro. Iscedila ga je kao limun - dodaje Car.

- Opet spava na preklop, što bi se reklo - rekla je Dalila.

- Još mi ga je žalije ako ima pare, onda mi ga je baš žao. Ako nemaš leba da jedeš, onda furaj Miljanu u kolicima. Ako ima, znači da je degenirak, da nije normalan. On bolje da je slagao da ništa nema iako možda ima. Šta će čovek.. Čovek dobio šećer za sedam dana rijalitija. On nije loš, kad pričam sa njim, nije loš - rekao je Car.

- Da, nije loš - dodaje Janjuš.

- Danas smo pričali, konta on sve. Ko zna, možda stavrno čovek.. Ljubomoran je, vidim ja njemu na facu, napravi facu kao da se limuna najeo. Retko ko bi trpe to da je turbo zdrav a još ona u kolicima. Zamisli sada Dalila u kolicima, dok se ja probudim ona bi se us*ala u gaće. Ko će da se probudi, ko da je vozi, ma daj - govori Car.

NIJE MOGLA DA ODGLUMI! Filip se vratio iz kupovine, a Dalilina reakcija šokirala sve

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading