SVI SU OVO ČEKALI! Mina sasula sve u facu Mensuru, pa ga podsetila šta je obećao porodici, a njegova reakcija je šokantna!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe Mine Vrbaški. Prvi veliki budžet dodelila je sebi, pa je sledeći dala Mensuru Ajdarpašiću.

- Mensur je osoba sa kojom sam provela tih godinu dana. Naš odnos je bio takav kakav je bio. Branili smo se i voleli. Loše postupke smo imali jedno prema drugom, ali nakon svega smo izašli napolje. Mislim da prijateljstvo može da izraste iz takvog odnosa. Njegov odnos sa Milicom sam već komentarisala, nije za njega - rekla je Mina.

SVI SU OVO ČEKALI! Mina sasula sve u facu Mensuru, pa ga podsetila šta je obećao porodici, a njegova reakcija je šokantna!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Možeš li da poveruješ u to što pričaš - smejao se Mensur.

- Da. To što se ti bojiš i imaš taj cinični osmeh. Ako si mi poverovao za Anu, kako nisi za Milicu. Mene je tvoja mama zvala, nisam ja nju. Svi su me molili i govorili da ti pomognem. Ti znaš kako si kući ostavio i šta si Ardiju obećao. Znam da je u tebi proradio inat i da ćeš iz inata biti sa Milicom, to si radio i sa mnom. Ti u životu nisi nju ovako ljubakao za stolom. Ne želim da forsiram nešto, da ispada posle kako ja patim ili tako nešto. Ja sam se pokajala za neke svoje greške i želim da ih popravim, da me ne grize savest. Mislim da ćemo se čuti napolju, jer ćeš shvatiti koliko sam bila tu za tebe - rekla je Mina.

MINA VRBAŠKI NIKOG NE ŠTEDI! Pri podeli budžeta nije ostala dužna ni Viktoriji, a ovoj zadrugarki je posebno imala šta da kaže!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading