ŠTA AKO ON RAZMIŠLJA O NJOJ! Milica van sebe, misli da će se Mensur vratiti Mini, otkrila i čega se najviše plaši!
Printscreen

U toku je "Zadruga-Izbacivanje", a Milica Veselinović osamila se ispod trema sa Marijanom Zonjić, pa je započela priču o Mensuru Ajdarapšiću i Mini Vrbaški.

ŠTA AKO ON RAZMIŠLJA O NJOJ! Milica van sebe, misli da će se Mensur vratiti Mini, otkrila i čega se najviše plaši!

Printscreen

 

- On je stupio u odnos sa tobom, nije te znao - rekla je Marijana.

- Okej, bili smo četiri meseca tada zajedno. Dolazi osoba koju nikada nije video ni čuo i počinje nešto sa njom. Razumeš? Ja sam ta koja je ćutala i nije iskazivala emocije, a on jeste i da je to ogromna ljubav. Pa čekaj, gde je ta ljubav, da odeš odmah u drugi odnos? Ti si to uradio osobi kojoj nisi znao, a što da ne pomislim dane bi uradio to osobi koju si najviše voleo? Ne bi se on vraćao na to, jer on zna i koje i šta je i da nema perspektive, a sa druge strane, šta ako mu kvrcne, mislim neću da ga napinjem, ali šta ako on razmišlja o njoj - rekla je Milica.

- Mislim da bi trebala da budeš okej i da popričaš sa nama, ali mislim da ne treba da mu praviš scene sada, jer ga to specijalno nervira kod tebe - rekla je Marijana.

ŠTA AKO ON RAZMIŠLJA O NJOJ! Milica van sebe, misli da će se Mensur vratiti Mini, otkrila i čega se najviše plaši!

Printscreen

 

- Da on razmišlja o nekoj drugoj osobi, a da je pored mene, toga se najviše plašim. Ne želim da razmišlja ni o kome, ako je već sa mnom - rekla je Milica.

- Ako vidiš, Mina je u nekoj totalno drugoj priči - rekla je Marijana.

- Neka je, neka radi šta hoće. Jedan može samo da mi se pojavi i to onaj kog sam jedino volela - rekla je Milica.

- Da sam sa Markom od starta u vezi i da mi uđe Igor, raskinula bih odmah i bila sa njim...Ti ne znaš u kakvim su oni odnosima ostali, mislim da će sve biti okej - rekla je Marijana.

- Mnogo situacija su mi u glavi, gde ja ne mogu njega da pitam, jer ne znam kako će da odreauguje. Da se nije desilo ono od pre tri meseca, bila bih sigurna. Plašim se, desilo se sve zbog osobe koja mu je niko i ništa, a ne zbog osobe koju je on voleo...Pre svega, sinoć on potcenjuje ljubav prema meni, on ćuti, a kad ona kaže da je ona činila nešto za njega, on kao da. Meni majka kaže: "Ako hoćeš u grob da me oteraš, pomiri se", bio je u drugom odnosu, a sedeo je pored nje za stolom. Nisam mu ispričala, šta da mu ispričam...Čekam da sve to završi, toliko sam se nisko spustila zbog njega, pa se na kraju pomirim sa njim - rekla je Milica.

- Misliš da napolju ima dečka? Ne znam da li ima - rekla je Marijana.

ŠTA AKO ON RAZMIŠLJA O NJOJ! Milica van sebe, misli da će se Mensur vratiti Mini, otkrila i čega se najviše plaši!

Printscreen

 

- Ne znam, ja se opet suzdržavam, a on priča kako ne ćutim i ovo i ono. Ja se od sto posto, 90 posto se suzdržavam. Imam mali milion pitanja za njega, a znam kako će on da odreaguje. Znam kako će, ali ja nemam snage da se raspravljam...Ja ne znam ništa o njihovoj vezi, samo ono što se pričalo za stolom i ono što mi je Đedović rekao. Izašao mi je samo onaj klip kad ona kaže: "Ku**a sam i, je l' mi nešto fali?". Ne znam koja je nju muka naterala na to, ali ono si što si u duši - rekla je Milica.

- To je bilo u "Zadruzi 2" i mene je taj neki Petar postavio za vođu i stalno mi je ponavljao da ga nervira da zna šta je i na kraju je naterao da prizna. Ona je plakala posle toga, većina je aplaudirala, a nas 5-6 nismo. Ona je kao drug okej, tu je da ti pomogne, a kao devojka ne znam šta im radi, svi trče za njom - rekla je Marijana.

- Ja nisam takva, ne mogu da igram igrice sa nekim, da nekog vrtim u krug. Nisam takva, da neko plače zbog mene - rekla je Milica.

RAT U BELOJ KUĆI! Mihić u sukobu sa zadrugarkama, Ana mu najavila tužbu, pa otkrila zbog čega je pravila haos!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading