OSMAN KARIĆ PREPRIČAO DO SADA NEPOZNATE DETALJE! Stefan i Mirko Šijan su bili ljuti rivali sve dok ih nije spojio ovaj incident na fakultetu!
Printscreen

U jednoj emisiji Osman Karić otkrio je do sada nepoznate detalje iz života svog sina, aktuelnog zadrugara Stefana Karića.

Jedan od Stefanovih najboljih drugova je Mirko Šijan, sin Goce Božinovske i Zorana Šijana. A do njihovog prijateljstva je došlo spontano.

- Evo jedne anegdote kad je upisao Megatrend. Igrom slučaja, bio je neki kolokvijum, pismeni zadatak i taj neki profesor je uhvatio neku devojku da prepisuje - počeo je Osman da prepričava.

OSMAN KARIĆ PREPRIČAO DO SADA NEPOZNATE DETALJE! Stefan i Mirko Šijan su bili ljuti rivali sve dok ih nije spojio ovaj incident na fakultetu!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pre toga je meni rekao: "Ima neki dečko koji me iritira, nervira me". Znate kad se sretnu dva alfa mužjaka, pa se odmeravaju, gledaju se preko nišana, a pre toga nisu ni razgovarali uopšte. Da bi na tom kolokvijumu ta devojka prepisivala, profesor bio bahat i bezobrazan prema njoj, maltene je počupao za kosu, ali nije. I onda je Stefan sa jedne strane amfiteatra počeo da više na profesora, da se svađa sa njim. Šijan sa druge strane i tako su se igrom slučaja upoznali i tako su njih dvojica dobilu šut kartu sa fakulteta - otkrio je Osman Karić.

MISLILA JE DA JE NIKO NEĆE ČUTI! Dalila se požalila Đedoviću na Minu, i otkrila da je zabrinuta

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading