DUPLA DISKVALIFIKACIJA! Marka i Viki zbog govora mržnje na nacionalnoj televiziji čeka ogromna kazna, a pojedini traže i diskvalifikaciju!
Printscreen

Sinoć, za vreme nominacija, došlo je do masovnog zgražavanja zadrugara, ali i naroda koji je pratio program, kada je Viktorija Mitrović izrekla stravoične reči Mensuru Ajdarpašiću, pominjući njegovog pokojnog oca.

DUPLA DISKVALIFIKACIJA! Marka i Viki zbog govora mržnje na nacionalnoj televiziji čeka ogromna kazna, a pojedini traže i diskvalifikaciju!

Printscreen

 

Tada je reagovao i Milan Milošević, koji je bio šokiran. 

- Svako govori o sebi, ovo je odvratno kako se govori o pokojnom čoveku, ne poznajem ga, ali ovo je strašno - rekao je voditelj.

- Ovo je nešto najodvratnije što sam čuo, ne sada, nego ikada u životu od ikoga - rekao je Stefan Karić o jezivim uvredama.

Mensur je tada pozvao svoju podršku da podeli ovaj snimak kada mu Viki govori užasne stvari za porodicu, te je ovaj video završio i na Instagram profilu Mensura, ali i mnogih profila koji podržavaju Ajdarpašića.

Tako su krenuli i komentari gledalaca, pa i onih koji ne podržavaju Mensura, ali su bili zgroženi rečima Mitrovićeve:

- Ljudi moji, je l' ovo moguće? Na televiziji takav govor mržnje! Odmah i ona i Marko diskvalifikacija", "Zašto ovoliko na Mensura? Nisam očarana Mensurom, ali ovo je prejadno", "Majka maloletnog deteta? Jado crna, bojiš li se Boga - samo su neki od komentara gledalaca, koji su bili šokirani, baš kao i zadrugari rečima Viktorije.

TUČA U ZADRUZI! Zadrugarke čupaju i vuku jedna drugu, niko ne može da ih odvoji, pljušte najgnusnije uvrede: Ku*vetino jedna

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ZOKA

26.03.2022 16:21

Slazem se sa kaznom ali tagodje je i Djedovic za izbacivanje gde naziva Dejana teroristim gde bi sa dinamitom oko struka upao u VRTIC, ovo su strasne izjave i izgovorene reci, ali Djedovic je ZASTICEN ko beli medved normalno i klip se nece pustiti.