TI MENE KORISTIŠ SAMO ZA SE*S! Novi sukob Dalile i Cara, sasuli jedno drugom sve u lice, pa potkačili Dejana da je najgora osoba u rijalitiju!
Printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car su pričali pored bazena i u tom razgovoru, ogovrali Dejana Dragojevića i zaključili, da je tek sada pokazao pravo lice.

- Kako će danas biti lep dan - rekla je Dalila.

- Ja nemam problem da kažem bilo šta, transparentno. U mojoj glavi je on korektan prema meni. Generavno, više kad smo ti i ja zajedno, kad nismo zajedno i ne baš - rekao je Car.

Printscreen

 

- Tad ne može doći do rasprave između tebe i mene - rekla je Dalila.

- Korektniji je kad je ovakav. Vidim ja kakvog sam te upoznao. Onda kada je plakao u vešeraju, onda je plakao. Kad vidim da neko govori ono što mu je na umu, da je svoj, to poštujem, bio loš ili dobar. Neko će reći da je iskoristio priliku jer mu se to desilo - rekao je Car o Djeanu Dragoejviću.

- Kad sam se vraćala njemu, samo sam sebi štetu pravila - rekla je Dalila.

- Ja ljudima u rijalitiju ne verujem! Ja sam ove godine baš namazan. Svako ko hoće sukob sa mnom, ja tumačim da su tu neke druge stvari u pitanju - rekao je Car.

Printscreen

 

- Ne moram uopšte da pričam o tim stvarima. Samo pričaš o sebi, nigde ne uzimaš mene u kontest sa tobom. Samo ti, ti su i teoriji zavere, samo o tebi slušam - dodaje Dalila.

- To je to što ti ne znaš da razgovaraš. Ja ne mogu sada da pričam o tebi ako ne znam, nisam u tvojoj glavi - rekao je Car.

Dalila Dragojević je osetila potrebu da otvori dušu Filipu Caru o svojim osećanjima i strahu koji oseća prema njihovom odnosu. Međutim, Filip je samo ćutao i pokušao da, na sve načine zaobiđe tu temu.

- Kako se ja odvratno osećam posle svega. Ti nemaš empatije prema meni. Ti prema meni ne osećaš ništa, ti mene ne voliš. Samo se*s. Ja sam za tebe rijaliti igrač - rekla je Dalila

- Na moment te gledam kao da si dobra i da me voliš, i da si spremna na sve. Ali, sa druge strane, je*iga, jako loše stvari si izvukla iz mene. Mene muče mnoge stvari. Ja sam neko ko se najviše loše osećam zbog sebe - rekao je Car.

- Ja sam neko ko se loše oseća zbog tebe. Razlika je između nas. Ja sam gotova, ja ne vidim nikoga osim tebe. A ti imaš u glavi da ću ti ja sve oprostiti. Ti si svestan da ja ne mogu da se odruprem tebi kada mi priđeš, tako je kako jeste - rekla je Dalila

Printscreen

 

- I danas da ti se desi neki muškarac, nemoj da budeš autoritet. Ja ti to kažem kao prijatelj. Ispada kao da od muškarca praviš budalu. Imaš taj gard kao da si muško, imaš to u sebi. U našoj situaciji smo shvatili da si samo mene slušala, bilo bi sve dobro - rekao je Car.

- Sve se desilo onako kako mora da se desi. Sve se dešava sa razlogom - rekla je Dalila.

- Mi sami sebi možemo da iskrojimo današnji dan, ali jučerašnji ne možemo. Možeš samo da vučeš repove od juče - rekao je Car.

- Kad je suđeno, duđeno je, kraj i tačka - rekla je Dalila.

STRAVA I UŽAS! Pojavio se snimak jezivih povreda Miljaninog dečka nakon što je golim rukama razbio staklo!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mane

25.03.2022 18:14

Kako ovog Cara nije sramota da se svuce jer je lepsa karikatura od njega.