ZAJEDNO IZLAZE IZ ZADRUGE?! Otkriveni detalji tajnog dopisivanja Dalile i Dejana, nastaće opšti haos!
Printscreen

Voditeljka Ivana Šopić ugostila je u Šiša baru Marka Đedovića.

Naime, ona je sa zadrugarom pročešljala sve teme u Beloj kući:

- Dalila je bila jako hladna, a Dejan pokušava da joj vrati za sve. Meni nisu oni jasni, ta priča je žestoka. Da ne pominjemo Filipa i Dalilu, on se nada da će on da vodi igru, ali malo teže. On se nada da sada vraća Dalili - rekao je Marko.

Printscreen

 

- Caru se Ana ne sviđa, njega boli uvo za nju, ali mu je dobra za korišćenje - dodao je Marko.

- Njega ne zanima niko. On pati za Dalilom i to je tako. Inače one poruke nisu Daliline nego Dejanove. U tom duksu je nacrtano kako se ide kući, te poruke su pročitale Dejana i videlo se da je Aleks iskorišćena.. - ističe Đedović.

Printscreen

 

- Dejan nije ni za šta zahvalan. On mnogo laprda al ovamo ništa se ne dešava, da ne pominjemo da se Dejan sprda sa prezimenom jednog zadrugara, a on je bio u braku sa jednom takvom osobom - rekao je Marko.

- Filip je mangup, on se zaj*bava, Dejan se toliko ponizio. On je pokušao da se predstavi drugačije napolju. Ispada da su oni drugari a ovaj mu skinuo ženu - rekoa je Marko.

VOLIM ZOLU! Miljana slomljena priznala svoje emocije i otkrila planove sa Bebicom!

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Zorana

21.03.2022 11:51

Marko postaje glavna tracara On rezira kraj Zadruge5

Fakat

21.03.2022 18:09

Da nije Dejana Djedovic bi ostao neprimetan ... O cemu/kome bi pricao?! Djedovic No1 rijaliti igrac, gladan novca. Danas ti pomogne, sutra te pljuje. " veliki Djedo".

ANA

12.04.2022 13:16

Jadno je sto je Djedova uloga u zadruzi da samo ogovara Dejana i da ide od jednog do drugogda da tracari .Prava zenturaca .