DEJAN JE TRAŽIO DA GA RUČNO ZADOVOLJIM! Sandra Rešić raskrinkala Dragojevića i otkrila njegove mračne tajne!
Printscreen

Zadrugarka Sandra Rešić kaže da se duboko razočarala u Dejana Dragojevića, kog je doskoro smatrala najboljim prijateljem, pa je otkrila da joj je u šteku tražio da ga ručno zadovolji i krišom imaju se*s! Pevačica je u dvorištu Marku Đedoviću ispričala da Dragojević od početka samo glumi da bi odneo pobedu, te i da Dalilu nikada nije voleo, već je u pitanju bila samo uzajamna korist.

- Dejan me je razočarao do te mere da više nemam nameru da ćutim i pokrivam ga i branim. Narod misli da je on žrtva otkako je rijaliti počeo, ali činjenica je da samo dobro glumi. Krila sam da me je dok smo bili u šteku terao na se*s. Hteo je da ga ručno zadovoljim, gurnula sam ga šokirana i rekla da se uozbilji. Prvo sam pomislila da se šali, ali sam videla da je mrtav ozbiljan. On je loš čovek, samo glumi žrtvu da bi pobedio. Sumnjam da je ikad voleo Dalilu, sve su to bile lažne suze. Iz aviona se vidi da je taj brak samo fikcija. Oni su zajedno jer oboje od toga imaju korist. On finansijsku, a ona pokriće da ga vara sa strane, a da svi misle da su u skladnom braku. Samo su mu bitni fanovi i pobeda - počela je priču Sandra.

DEJAN JE TRAŽIO DA GA RUČNO ZADOVOLJIM! Sandra Rešić raskrinkala Dragojevića i otkrila njegove mračne tajne!

Printscreen

 

Ona je objasnila da će Dejan da šutne Aleksandru Nikolić čim se rijaliti završi i da je sada samo koristi da bi napakostio Dalili.

- Iz aviona se vidi da je Dejan s Aleksandrom samo da bi Dalilu pravio ljubomornom. Tu nema gram ljubavi, samo korist. I nju će da šutne čim budu izašli. Ona će verovatno da ispadne pre njega, on je finalista zasigurno jer ima dosta fanova, ljude koji ga podržavaju. Cela ta gluma Dalile i njega će na kraju da se isplati. Meni je samo bitno da je potvrdio kakav je čovek. Više neću da ga podržavam ni u čemu. Bila sam tu, trudila sam se da iz njega izvučem najbolje, da mu budem rame za plakanje i kako mi se na kraju vratilo? Nikako. Samo sam ispala budala - rekla je Sandra, a Đedović se nadovezao:

DEJAN JE TRAŽIO DA GA RUČNO ZADOVOLJIM! Sandra Rešić raskrinkala Dragojevića i otkrila njegove mračne tajne!

Printscreen

 

- Dejan će da pobedi samo zato što je žrtva. Narod voli kad je neko žrtva, stali su svi uz njega, a najviše ovi što su protiv Dalile. Zato ima jako glasačko telo. Aleksandra je samo kolateralna šteta u celoj ovoj priči.

DALILA NA APARATIMA! Filip Car ljubio Anu naočigled svih prisutnih, ne krije emocije, obnovili romansu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
elena

21.03.2022 10:12

ova jadnica sandra neyna gde bije od ljubomore

Dragan Niš

21.03.2022 11:36

Rešićka sa ispranim mozgom od Đedovićevih teorija ,sada razvija svoju priču.Ali toliko smešnu i providnu da je postalo neverovatno u ovoj zadruzi šta i ko sve petlja i muti!!