DALILA JE KARAKTERNA KU*VA! Miki brutalno popljuvao Dalilu i Dejana, a onda obrnuo priču o Caru, pa ga hvalio na sva usta!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ove nedelje, u Šiša baru se nalazi voditeljka Ivana Šopić koja će intervjuisati Mikija Đuričića. Naime, on je duboko analizirao Dejana Dragojevića, Dalilu Dragojević, Filipa Cara i Mensura Ajdarpašića.

- Meni je drago što se on vratio na onog starog Dejana. Koje ljudske kvalitete je on posedovao da bi oni žalili za njim. Čovek se ponaša nenormalno, kao psiho neki. Šta smo mi dočekali, da meni slovo drži Dalila, Irma. Ja sam govorio od početka, čovek kojeg vara žena on gladan. On je danas izvadio Solu koju je uzeo pre par meseci. Grčka tragedija, i on kao javno traži razvod. On je propušio ovde. On je gladan i željan. Filp nije zao, on nije loš, samo nije dobar za sebe. Ali Dejan.... Ja njima ništa ne verujem. Dalila sada hoće da bude žrtva. Divan brak, ali se taj divan brak nije bio divan brak. Je l' se taj brak raspada zbog Filipa. Meni je žao što napadaju Anu. Filip je prevario sa Majom, Dalila se povukla. Sada, Ani govori sve i svašta. Ne valjda kada si karakterna ku*va. Dalila je karakterna ku*ava. Čekaj, o čemu se ovde radi. I sad, Dalila koristi priliku da napravi žrtvu od sebe. Ona da pusti da je neko pljune u facu, to su sve taktike da budu jadne - rekao je Miki.

DALILA JE KARAKTERNA KU*VA! Miki brutalno popljuvao Dalilu i Dejana, a onda obrnuo priču o Caru, pa ga hvalio na sva usta!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Prokomentariši mi Dejana i Mensura - dodaje Ivana.

- Mensur je ušao ovde da pobedi i onda ne podnosi Dejana kada je shvatio da je favorit. Mensur mora da shvati da smo njego štedeli, njihov odnos je isto bolestan. Mene Sramota me je da se bavim Dalilom. Ja zovem Dejana zodijak, on je nenormalan. Ja bih voleo da neko od njih pobedi. Ja kao mali sam hteo da odem negde, ako oni pobede, ja ću da odem odavde. Koga bre ovi za*ebavaju? Vidi Car i Dalila su mi logični. Dejan je najnelogičnija ličnost u istoriji rijalitija - govori Miki.

VOLIM ZOLU! Miljana slomljena priznala svoje emocije i otkrila planove sa Bebicom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
mm

21.03.2022 08:00

miki u pravu si ya polovinu sto si reko ali dejan je najvise propatio u svemu ove dve budalletine radodaljke filip i dalila bolih ya sve bas su se nasekirali nije tacno da deki glumi iskreno je patio dok ova mu bivsa igra rijaliti ne staje