REŠIĆKA JE ODLEPILA ZA DRAGOJEVIĆEM! Zorica Marković oplela po Sandri, pa se dotakla Dalile i Cara!
Printscreen

Kako o dešavanjima i odnosima u Beloj kući bruji region, tako i mnogi bivši zadrugari imaju šta da kažu o svemu tome. Ovim povodom oglasila se Zorica Marković, poznatu po tome: "Što na um, to na drum", koja je bila i te kako voljna da prokomentariše dešavanja u "Zadruzi".

Kada je reč o odnosu Dalile Dragojević i Filipa Cara, Zorica je imala da kaže:

- Ja sam od samog starta kad se sve to počelo događati, rekla sam da, još dok nije došlo do se**a, kada su sedeli pored bazena i pričali u šiframa, da su otišli kao rijaliti igrači. Dalila Mujić je prešla granicu i onda je nastao karambol. Meni je sad jako drag, jer je u dubini duše jako dobar momak, nije pokvaren, na Filipa mislim. Provalio je on sve kad su počele te njihove žestoke svađe. I jedno i drugo preći će preko onoga što su uradili. Ona ide na kartu da bude žrtva. Nema kraja njenim spletkama i manipulacijama. Njoj je Car dao do znanja na čemu je, a sutra bi se pomirila sa njim. Nema šanse da se pomire do kraja! Jedino ako ne isprovorica Dejana, pa ne počnu da iznose prljav veš. Ako uspe opet da ga obrlati, mislim da hoće, ali otom potom. Ako se desi da se pomire Dalila i Filip, to će definitivno biti njegova osveta - navela je Zorica.

REŠIĆKA JE ODLEPILA ZA DRAGOJEVIĆEM! Zorica Marković oplela po Sandri, pa se dotakla Dalile i Cara!

Printscreen

 

Ovim povodom prokomentarisala je i Dejana Dragojevića, pa se osvrnula i na to kako bi reagovala porodica Dragojević kada bi se on pomirio sa Dragojevićkom:

- Ona je mislila da će on njoj preći preko svega, kao što je jednom, pričam o "Zadruzi", a napolju će joj svakako preći. On njoj neće tamo preći zbog pobede, a i zbog porodice. David će da ga iščupa iz svega toga. Od Aleksandre i njega nema ništa. Žao mi je Aleksandre, jako je dobro dete, nagrabusila je u životu. Njemu je lepo sa njom. Neće on Dalili ćutati, jer je prešla sve granice - rekla je Zorica, pa se osvrnula na reakciju porodice Dragojević:

- Šta će ljudi?! Ne znam da li će čupati kosu sa glave, ali biće strašno! On nije naivan ni glup - rekla je Zorica.

REŠIĆKA JE ODLEPILA ZA DRAGOJEVIĆEM! Zorica Marković oplela po Sandri, pa se dotakla Dalile i Cara!

Printscreen

 

O sukobu i krahu prijateljstva Dejana i Sandre Rešić mnogo se pričalo, pa je Zorica bila voljna da prokomentariše i ovu temu:

- Rešićka mi je smešna posle svega. Žena je odlepila za Dragojevićem, pošto nije dobila povratnu emociju, dečko je imao emotivnu havariju. To je lepo, a ako nekome nešto učuniš, šta prigovaraš?! Ona hoće da bude malo Saška Karan, malo ja - rekla je Zorica.

NIŠTA ME CICA NIJE NAUČILA! Sandra Rešić traži da dobije orden za glupost, jer je verovala Dejanu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading