NAZVAO JE KU*VOM! Miki ponizio Dalilu nikad gore, ona izgorela od besa i brutalno mu uzvratila, izgovorio joj ono što misli cela nacija!
Printscreen

Voditelj je dao reč Mikiju Đuričiću da komentariše odnos Dalile Dragojević, Filipa Cara i Ane Jovanović.

- Oni nisu jedno za drugo, a u toj ljubavi nisu sastavili pet dana bez svađa. Ovo bi sve imalo smisla, da on nju već nije prevarila sa Majom, a ona se tad vratila Dejanu. Mi Dalilu nismo nazivali ku*etinom kad je u tri nedelje spavala sa dečkom i bivšim mužem. Njoj je kriv Filip Car, ona nema odgovornost prema Dalili - govorio je Miki.

NAZVAO JE KU*VOM! Miki ponizio Dalilu nikad gore, ona izgorela od besa i brutalno mu uzvratila, izgovorio joj ono što misli cela nacija!

Printscreen

 

Ta devojka je dolazila kod mene po savet - dobacila je Dalila.

- Ja imam pravo da kažem da si ti ku*va i da ova žena pravi žrtvu od sebe. Za čim žali? Pljuvanjem u facu? Ti si ostavila muža sa kojim ti je bilo lepo u braku. To je baljezgarija. Devojka ima 19 godina, ali mislim da ima mnogo gorih od nje ovde i nismo ih nazivali ku*vetinama - nastavio je on.

- Ona zaboravlja da je ona ušla sa mnom u vezu tri dana nakon Čaprićke i 20 dana nakon braka . Ne prosipaj mi tugu, svako svojim poslom - rekao je Car.

- Je l' si povređena? Sama si ga burala. Imala si čoveka koji te nikad nije opsovao, izabrala si ovog koji ti je sv*šavao u roditelje. Dejanu si rekla da mu nikad ne bi oprostila prevaru, a ovaj te prevario jednom, a ti mu oprostila. Koga si volela? Koja je bila ljubav? Pamtim ko je šta rekao ovde. Je l' ljubav gde možeš da preš ili gde ne bi mogla? Za nju je najbolje da ne budeš sa Filipom. Meni se ne sviđa Dalilino ponašanje, danas sam napustio sastanak, gde je vikala ovoj maloj ku*vetino. Mala je svesna da je pogrešila, Dalila i može da joj dobaci u besu - govorio je Đuričić.

NAZVAO JE KU*VOM! Miki ponizio Dalilu nikad gore, ona izgorela od besa i brutalno mu uzvratila, izgovorio joj ono što misli cela nacija!

Printscreen

 

- Nema potrebe od mene da je braniš. Ja imam pravo svoj bes koji sam skupljala dva dana. Ja stojim iza svega što sam uradila. Ti moje drugove napadaš da si razočaran jer me Matora brani, pa ti opet zastupaš nekoga - odbrusila je Dalila.

- Ti meni možeš ku*ac da ispu*iš - rekao je Miki.

- Što me psuješ? Što nabijaš Tedija na onu stvar? Sputavaš Matoru da komentariše, kažeš da si razočaran - uzvratila je Dalila.

- Štedimo te, a sama sebi si uništila žibvot. Nećeš mafijati. Čiji ti život nisi komentarisala? Na*ijem tebe i Tedija na ku*ac. Rekao sam da su ovo dva najodvratija rijalitija učesnika od kojih ćeš napraviti žrtve. Ova je tvoja žrtva, ova će da bude najgori, a ova najbolja - urlao je Miki.

TI SI JEDNA DRO*ETINA RASPALA! Filip se uneo Dalili u facu i žestoko je vređao i gurao, isplivao snimak brutalnog sukoba!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Cile

18.03.2022 12:26

Zna ona da je kurv*tina još od 16 godina pa je ništa ne pogađa bravo miki

mm

18.03.2022 13:03

bravo covek napokon reko koje drndlila i to svi ynaju samo Miki ume i da kaye

Dada

18.03.2022 15:05

Bravo Miki, dobro sije rekao trebao si i gore. Jedini ti smes da joj srucis u lice, a drugi se plase i aminuju joj sve.