MILJANA JE DALA ZOLI 15.000 EVRA! Bebica udario tamo gde je najniže, javno obelodanio sve detalje i potpuno raskrinkao zadrugara!
Foto: Youtube/Printscreen

Miljana Kulić tokom veze sa Lazarom Čolićem Zolom dala mu je mnogo novca i često o tome govori, a sinoć je Filipu Caru to ispričao i njen sadašnji emotivni partner Nenad Macanović Bebica.

- Oni su me zvali, ali pare da ponesem - kazala je Miljana Caru, tvrdeći da su je Zola i njegov manadžer Ivica zvali da dođe u Derventu.

- Ona je svaku poruku sačuvala, to je najpametnije što je uradila. Najgore je što on neće da prizna, niko ne kaže da je on nešto ukrao od nje - nadovezao se Bebica.

- Koliko si para potrošila kad si izašla iz četvorke? - pitao ju je Car.

- Ne želim da pričam o tome. Koliko sam para uzela unapred, a ti znaš koliki mi je honorar. Sve sam to njemu dala. Petomesečni honorar - kazala je Miljana koja je u Zadruzi 4 imala nedeljni honorar od 3.000 evra kako se tada pisalo. Ona je očigledno Zoli dala 15.000 evra koje joj on nikada nije vratio.

BILA SI LJUBAVNICA MUŽA SVOJE NAJBOLJE DRUGARICE! Ana Jovanović zgrozila region pričom o aferi sa oženjenim, upletena i Tara Simov!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Goca

17.03.2022 16:18

A bebice koliko su tebe platili Kulici da izigravas dvorsku ludu ovoj spodobi