DEJAN ĆE DA NOSI BREME IZDAJNIKA! Lepi Mića žestoko opleo po Dejanu, pa prokomentarisao emocije Sandre Rešić!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku radio - emisije "Amnezija" koju vodi i uređuje reper Nenad Aleksić Ša, njegov naredni gost je Lepi Mića.

- Pažljivo sam slušao sve tvoje goste, i svi su u pravu. Miki gleda sa jedne strane, a Đedović sa druge. Svi su u pravu. Moje mišljenje se zna. Ja da sam na Dejanovom mestu, ja bih rekao da imam devojku i da može to da se smanji, ona nije izdana, ona je razočarana. Dejan ima pravo da sumnja da je ona bila sa njim zbog nečega. Sandra treba da mu kaže ko te je*e, niko je nije terao da mu veruje... On je sam sebi razbio glavu i skočio u bazen. Mi smo njemu davali savete, a koliko on to ceni govori o njemu. Ne treba on da bude u odnosu sa nekim sa kim mu nije dobro, u braku mu nije bilo dobro, mi smo to podržali, Nema plakanja, Dejan će da nosi breme izdajnika. To je njegov izbor. Ona je otišla u neku priču sa njim dublje, to je poenta, neko je to shvatio kao prijateljstvo, a neko nije - pričao je Lepi Mića.

DEJAN ĆE DA NOSI BREME IZDAJNIKA! Lepi Mića žestoko opleo po Dejanu, pa prokomentarisao emocije Sandre Rešić!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Što se tiče Miljane, srce vuče na drugu stranu, ona se nada da ga više neće razočarati, znači da ima emocije prema Zoli. Ne treba da bude sa nekim ko će da je vuče u kolicima - rekao je Lepi Mića.

ZGROZILI SVE ZADRUGARE! Viki i Marko pomirenje proslavili brutalnom vrelom akcijom, nisu obraćali pažnju na to ko ih gleda!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading