NOVE TEORIJE O LJUBAVI CARA I DALILE! Irma je ubeđuje da Car ne ume da se odvoji od nje!
Foto: Youtube/Printscreen

Dalila DragojevićIrma Sejranić Nikola Grujić Gruja su legli da spavaju, a pre spavanja su porazgovarali o ponašanju Filipa Cara.

- Ja sam video da on ne prati nju... Znaš kako tebe... Ali kao, hajde malo da se zaj*bava sa njom, jer nisi htela da pričaš sa njim kad je on hteo, da ti pokaže da nisi jedina - pričao je Gruja.

- On kad god se vratio, kaže da se vratio zbog griže savesti. Ja sa njim više neću biti, ja sam raskinula sa njim. On je trebalo da postaje pošten, veran, da se pokaje za ono što je uradio. Ova žena se više neće pomiriti sa njim - dodala je Dalila.

- Oprostila si Maju - dodao je pevač.

NOVE TEORIJE O LJUBAVI CARA I DALILE! Irma je ubeđuje da Car ne ume da se odvoji od nje!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Maju sam oprostila, on ju je ostavio kad je ušao u rijaliti, mogla sam da razumem, ja se vratila Dejanu, 1:1 - nastavila je Dragojevićka.

- On umire za tobom. On je ovo napravio da ti se ne bi vratio. Ja kad hoću nešto da uradim se više nikad ne vratim, da ne dođem u iskušenje, ja toliko zas*rem - rekla je Irma.

- On to radi jer je takav. On ne razmišlja kao ti, a volela bih. On razmišlja glupim mozgom, zadovoljava svoje potrebe, bitno mu je da ima alkohol, novac, da ima sa kim da se žvalavi posle. Meni sveti Petar sa ne može da ubedi da me taj čovek voli, kao što Mima ne voli Gruju - govorila je Dalila.

- On te voli - dodala je Sejranićeva.

- Kad voliš nekog, ti gineš za tu osobu! Ne možeš da prevariš nekoga za jednu noć! Meni je trebalo mesec dana muvanja i flertovanja, on nije smeo prst na mene da spusti - rekla je. Dragojevićka.

ŠA I MARTINA ŠAPUTALI DO RANIH JUTARNJIH SATI! Tek punoletna zadrugarka ne gubi vreme, cele noći je bila budna zbog repera

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
mina

16.03.2022 08:38

ubacite maju u subotu a ove dve paspandrkuse alave vratite kuci ya bolje nisu