BORA SANTANA O LJUBAVI SA MILICOM! Bivši zadrugar otkriva kako se završila veza sa Kemezovom kao i u kakvim su odnosima!
Printscreen

Velika ljubav između Milice Kemez i Bore Santane trebalo je da se kruniše brakom, a ono što javnost nije znala jeste činjenica da su mesecima bili razdvojeni.

- Istina je da nas dvoje, zapravo, dugo nismo zajedno, krili smo da smo raskinuli pre oko četiri meseca. Ona živi svoj život, razdvojeni smo. U dobrim smo odnosima, ne znam da li ćemo nastaviti dalje, ni jedno od nas nije počinjalo priču o pomirenju. Nismo mogli da podnesemo pritisak sa svih strana - iskren je Santana.

BORA SANTANA O LJUBAVI SA MILICOM! Bivši zadrugar otkriva kako se završila veza sa Kemezovom kao i u kakvim su odnosima!

Foto: Ataimages

 

Podsetimo, njihova veza bila je pod budnim okom javnosti budući da je bila turbulentna sa mnogo uspona i padova, nažalost se završila raskidom. 

DALILA I DEJAN SE NISU RAZVELI! Otkrivena strogo čuvana tajna Dragojevića, spominju se i papiri koji su im stigli, a ovo im je plan od početka

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

24.03.2022 20:38

Ko je taj.nesrecnik.koji bi.bio a da je normalan sa Milicom.posle njenog.odnosa sa muzicarem