ZADRUGARKA ZA DVE GODINE RAZVELA TRI MUŠKARCA! Dopisivala se sa oženjenima, pa ih posle ucenjivala i pretila!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivša učesnica "Zadruge" Sanja Stanković iznela je tvrdnje da je starleta Marijana Zonjić razvela tri muškarca za dve godine.

Marijana se, navodno, dopisivala s tri osobe koje su bile u braku, a pošto ih je na kraju, iz nepoznatih razloga, navodno ucenjivala, dopisivanja je prosleđivala njihovim ženama, koje su potom pokrenule brakorazvodnu parnicu. Jedan od muškaraca pretio je Marijaninoj majci ali, srećom, nije bilo posledica.

- Marijana je dobra devojka, ali kad su veze u pitanju, tu ima bubice. Ona jeste imala duge veze, imala je i one na veče, a čula sam i da su joj prilazili oženjeni. S nekima se viđala, ne znam tačno kakvi su to sastanci bili, da li su bile kafe u restoranima ili nešto drugo, ali sam čula da je troje ljudi razvela. Ona ih je ucenjivala porukama i time da će sve da pošalje njihovim ženama, ali ne znam kakvu korist je imala od toga - rekla je Sanja.

ZADRUGARKA ZA DVE GODINE RAZVELA TRI MUŠKARCA! Dopisivala se sa oženjenima, pa ih posle ucenjivala i pretila!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Jedan muškarac ima dvoje dece, posle svađe s Marijanom molio je da ništa ne priča njegovoj ženi. Ko zna oko čega su se svađali, kad je prosledila sve poruke jednoj ženi, taj muškarac je hteo da napravi haos. Marijani je poslao poruku i napisao: „Imaš porodicu, poruči majci da pazi kuda se kreće. Ovo što si uradila ti nije trebalo.“Nikome ništa nije pričala, tek je posle nekog vremena rekla šta je radila" - kaže Sanja.

Ove navode je potvrdila i Zonjićkina drugarica Maja, koja tvrdi da se Marijana dopisivala s dotičnim muškarcima u isto vreme kad ju je muvao i Mateja Matijević.

KULIĆI PRIČALI DA JE BIZNISMEN I DA GRADI STANOVE! Otkriveno čime se zapravo bavi Miljanin dečko, isplivala istina na videlo

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sale

15.03.2022 19:47

Jel moguće da je ova mutava plovka našla nekome nešto da spočitava.