OTKRIVAMO! Miljana ušla u Zadrugu da diskvalifikuje Zolu, neće se smiriti dok ga ne vidi na kapiji!
Printscreen

Najkontroverznija učesnica svih rijalitija ikada, Miljana Kulić, vratila se u „belu kuću“ iako ju je napustila kao diskvalifikovana takmičarka koja je na ime toga trebalo da plati TV Pink 50.000 evra!

Naime, ona je, kako smo saznali od izvora bliskog porodici Kulić, zamolila čelnike da joj daju još jednu šansu, te da će im ona zauzvrat pružiti neviđeni šou.

OTKRIVAMO! Miljana ušla u Zadrugu da diskvalifikuje Zolu, neće se smiriti dok ga ne vidi na kapiji!

E-stock

 

Kulićeva je iz Zadruge diskvalifikovana zbog toga što je štiklom u glavu udarila bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu i tom prilikom mu nanela teške telesne povrede. Nakon toga, ona je život promenila iz korena, udala se za izvesnog Nenada Macanovića i izborila se za povratak u „belu kuću“.

- Miljana se nakon napuštanja Zadruge našla u ozbiljnim finansijskim problemima. Otac i majka su joj bolesni, ogromnu količinu novca dala je za njihovo lečenje, a zbog diskvalifikacije nije dobila ostatak honorara. Kada je poslednji put ušla u Zadrugu, ona je stavila hipoteku na kuću kako bi garantovala da neće ponovo pobeći, pa je nakon nasrtaja na Zolu ostala bez svega - započeo je razgovor za Rijaliti plus izvor blizak ekscesnoj zadrugarki.

- Ona je molila produkciju da je vrate u Zadrugu. Objašnjavala je da je sada bolje, da pije terapiju koju joj je psihijatar prepisao zbog čega više nije agresivna, te je objašnjavala kako joj je novac neophodan za lečenje roditelja i odgajanje sina. Pored toga, ona im je garantovala da će napraviti do sada neviđeni šou i diskvalifikovati Zolu iz Zadruge - objasnio nam je naš sagovornik, pa otkrio detalje Miljanine strategije.

OTKRIVAMO! Miljana ušla u Zadrugu da diskvalifikuje Zolu, neće se smiriti dok ga ne vidi na kapiji!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ovoga puta, ona je u rijaliti ušla sa suprugom Nenadom. Više neće boraviti u apartmanu, već će spavati sa ostalim zadrugarima, pa je odlučila da nađe krevet u blizini Zolinog kako bi on morao da gleda razmenjivanje nežnosti i seks koji će imati sa mužem. Takođe, ona je sa Zolom provela dosta vremena, zna mu sve slabe tačke i planira da ga udara tamo gde je najslabiji. Provociraće ga danonoćno sve dok on ne poludi i ne izađe iz rijalitija. Skovala je pakleni plan u koji su uključene i sve devojke koje su nakon nje bile intimne sa Čolićem. Odlučila je da ovaj put bude pametna, da kontroliše svoje agresivne ispade i da zaradi zasluženi novac kako bi obezbedila porodicu. U tome će joj pomoći i Macan, koji do sada nije želeo medijski da se eksponira, ali je odlučio da bude deo rijalitija jer ne želi da Miljanu samu pusti u Zadrugu. Njih dvoje su se dogovorili na koji način će provocirati Čolića i time mu se osvetiti za svu bol koju je naneo porodici Kulić - zaključio je izvor.

U zadrugu ušla sa polomljenom nogom

Miljanu Kulić ni narušeno zdravlje nije sprečilo da ponovo postane deo rijalitija, pa je tako na imanje u Šimanovcima ušla sa polomljenom nogom.

- Ulazim u rijaliti, iako sam polomila nogu i moram na operaciju. To je moja kuća i tamo će mi pružiti svu neophodnu pomoć - rekla je ona pred sam ulazak na najpoznatije imanje u Šimanovcima.

KARAMBOL U BELOJ KUĆI! Miljana zatekla Nenada sa ovom zadrugarkom, urlala iz sveg glasa!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Milijana

15.03.2022 08:52

To je jasno i ptice na grani znaju dogovor marije milje i ovog placenog zigola al bog ih kaznjava

Bg

15.03.2022 08:52

Rasplodna krmaca je navikla da se sveti, od nje je gori onaj koi joj daje ponovo sansu, pa jos u invalidskim kolicima umesto da se leci kuci... stvarno je zalosno sta se desava. 😒😒😒😒😒