PONAŠAO SE KAO DA SU VEZI Drugarica Monike Jovanovske otkriva kako se čudno Ša ponašao u spoljnom svetu kada je u pitanju ova zadrugarka!
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljski duo Ana Radulović i Stefan Kandić Kendi virutalno su ugostili Mariju Luisu, drugaricu aktuelne zadrugarke, Monike Jovanovske.

Marija je na samom početku svog gostovanja otkrila nove detalje Monikinog odnosa sa reperom Nenadom Aleksićem Ša.

- Kad su je zvali da uđe u rijaliti, prvo je zvala mene, ja sam joj rekla da ide i da ću joj uvek biti podrška. Pitala je mamu, svi smo je podržali i tako je sve krenulo. Ša jeste nju dozivao, to jeste glavni razlog njenog ulaska, ali ja sam joj i rekla i da ne bude ništa s njim, ovo je za nju novi početak, pa šta bude, neka bude - ističe Marija na samom početku, pa otkriva kako su se Monika i Ša upoznali.

- Ne znam ko je tačno prvi pisao, ali znam da mi je rekla da se dopisuje s njim, čuli su se na kameri, družili su se virutalno. Dogovorili smo se da dođe posle Nove godine, radio je test za koronu, ali na kraju nije došao. Iskreno, on je poslao taj test za koronu da je odradio, verovala sam da će doći, ali do toga nije došlo. Ne znam da li je samo odugovlačio, ali bili smo ubuđeni da će doći. Monika je bila baš razočarana zbog toga, njoj se Ša baš dopao nakon tog dopsivanja. Ja sam čula njihov razgovor, znam kakav su odnos imali, jednom joj je čak izljubomorisao što je otišla na after nakon dočeka Nove godine, toliko se naljutio na nju, Monika je morala iste sekunde da se pokupi i ode nazad u stan, jer se on ljutio na nju. I ona je to uradila. On se ponašao kao da su u vezi, stalno ju je zvao, njihova komunikacija je trajala 24/7, dobro jutro oko moje, laku noć, i tako dalje - kaže Monikina drugarica.

PONAŠAO SE KAO DA SU VEZI Drugarica Monike Jovanovske otkriva kako se čudno Ša ponašao u spoljnom svetu kada je u pitanju ova zadrugarka!

Printscreen

 

- Znali smo za njegovu situaciju sa Tarom, ja nju lično ne poznajem i nemam nipšta da kažem o njoj, ne znam kakva je kao osoba, ali to što se dešavalo u "Zadruzi" mi je strašno, ja da sam muško, nikad ne bih bila u vezi sa takvom devojkom. Dešalave su se situacije kada izađem u grad sa Monikom da je često mešaju sa Tarom, ljudi je zasutavljaju na ulici zbog toga, ali meni nikad nije ličila, možda zato što se družimo dugi niz godina - priča Marija Luisa, pa nastavlja:

PONAŠAO SE KAO DA SU VEZI Drugarica Monike Jovanovske otkriva kako se čudno Ša ponašao u spoljnom svetu kada je u pitanju ova zadrugarka!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Monika nikada nije trebalo da pređe da živi kod njega, to je sve bilo kroz sprdnju, ništa nije bilo dogovoreno. Iskreno, sumnjala sam od prvog momenta da je čuje sa Monikom samo zato što podseća na Taru. Moniki je dao broj svoje sestre pre ulaska u "Zadrugu", pričao je da se dopisivao sa sto devojaka, zašto nije dao njima broj svoje sestre? Mislim da mu se baš dopala. Kad smo bili u Beogradu, videli smo se sa njegovom sestrom, žena je zaprepašćena celom situacijom, rekla je Moniki: "Uđi, vidi, ako se postavi dobro prema tebi, budi i dobra s njim. Ako nije okej, onda ne moraš ni ti da budeš okej prema njemu", žena je bila realna - zaključuje drugarica Monike Jovanovske.

EKSKLUZIVNI INTERVJU! Milan Milošević otkriva sve tajne crne magije na estradi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading