NJENE REČI ĆE VAS RASPLAKATI! Detalji iz života zadrugarke Aleksandre Nikolić slamaju srce!
Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandru Aleks Nikolić, aktuelna učesnica pete sezone najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" otvorila je dušu o svom ocu i odnosu sa porodicom i kroz suze ispričala detalje koje javnost do sada nije imala priliku da čuje.

- Ne volim kada me ljudi vide da plačem. Imam i mamu i tatu, ali u suštini samo mamu. Otac mi se ne javlja, nemamo komunikaciju i to me boli i tišti u dubini duše - rekla je Aleks kroz suze.

- Zbog čega tvoj otac ne želi da ti se javi - pitao je Nemanja.

- Prošle godine je bio jedan trenutak gde sam ja šaputala nisam znala da snima kamera i pričala sam neke stvari koje su se dešavale između mame i tate. Istina je da je on nju zlostavljao, to je me poremetilo i zato sam i krenula lošim putem. Bila sam tu u stanu kada se to dešavalo. To je bilo maltretiranje, izbijanje zuba, silovanje, to su neke užasne scene koje ja pokušavam da zaboravim. Bila sam srednja škola, prva godina, ne znam ni ja tačno. To je bio period kada sam trebala da gledam neke normalne stvari, a ne to. Kada sam napunila 18 godina, ja sam rekla mami da želim da idem, spakovala se i pitala je da li hoće da ide. Znaš kako je živeti sa 100 evra mesečno, to je jako teško. I onda sam se ja spakovala, dva para farmerki i jednu majicu i krenula i eto - ispričala je zadrugarka kroz suze.

- Kako je izgledalo tvoje detinjstvo - pitao je Vujičić.

Foto: TV Pink/printscreen

 

- Bila sam kod bake na selu, mama mi je bila pevačica, radila je preko. Bilo mi je lepo tamo. Tu mi je bila i sestra, imala sam lepo detinjstvo. Nismo imali puno novca - ispričala je Aleks.

- Oca sam upoznala sa 11 godina, on je zvao moju mamu i rekao da je u Beogradu da me dovede u Mek na Slaviji, ja nisam imala osećaj šta je tata, šta imati tatu i samo ulazi jedan čovek, visok, i pruža mi ruku i kaže "zdravo sine, ja sam tvoj tata". On je tu bio par dana, mama me je pustila da šetam sa njim, ali je sve krenulo nizbrdo kada sam malo odrasla... Ja sam znala da se on zove Aco, baka i mama ga nisu volele, to sam znala i nikada mi nisu pričali o njemu. On je rekao da zbog mame nije tu i da mu je njena porodica uradila nešto loše - rekla je Nikolićeva.

MIKSI I NENAD SE VEĆ PREPUSTILI STRASTIMA! Nije prošao ni dan od njihovog ulaska u Belu kuću, a već su jedno drugom u krevet

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
mina

13.03.2022 19:06

ova devojka je istrpela svasta i sramno je kad je malosretna da joj nek i to kvari