VIKI ĆE IZGORETI OD BESA! Osmakčić se iskrao iz kreveta i došao kod ove zadrugarke, strasno se ljubili i prekršili ozbiljno pravilo u rijalitiju!
Printscreen

Marko Osmakčić poznat je u rijalitiju kao veliki zavodnik, ali i po jako turbulentnom odnosu sa Viktorijom Mitrović.

Naime, ovog jutra on je odlučio da ne spava, te se iskrao iz ljubavnog gnezda njega i Viki, i došao kod Marijane Zonjić. Njih dvoje su se jako prisno grlili i mazili sve vreme bez bubica.

 

 

Podsetimo, tokom noći je ovaj skandalozan par progovorio i o trenutnim emocijama kao i mogućem pomirenju.

- Da, gledamo se. Meni Marijana nikada nije bila inat, zato je Viktorija i pi*dela. Možda bih ja nju i ranije gledao, ali mi je glupo da ne bih pravio pi*darije. Posle svega što se desilo, malo me je strah kako će to da izgleda. Smatram da kod Marijane imam crveno svetlo što se tiče svega... Nije meni to presudno, ali me nervira kad to tako kaže. To nadmudrivanje i korišćenje nekih fora, to me nervira. Možda da se opustimo i budemo neko vreme, možda bih spavao sa njom za dve sedmice, možda dve i po, ko to zna. Malo se gasira... Nisam siguran da je bila iskrena potpuno sa mnom i zato se razmišljam šta da radim. Nepoverljiva mi je, kao što i ona to isto smatra za mene... - pričao je Marko.

KRVNIČKI JE UDARAO I ČUPAO! Nikad jezivija tuča Dalile i Filipa, zadrugar joj u naletu besa prosuo deterdžent u lice!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading