PROPALA NAČISTO, NIKO NE ŽELI DA SARAĐUJE SA NJOM?! Miljana molila da je vrate nazad u Zadrugu, smanjili joj honorar, a ovo su svi detalji!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić vraća se u "Zadrugu 5", a ovaj put će ući sa momkom Nenadom, sa kojim je započela vezu nakon što je diskvalifikovana iz rijalitija.

Međutim, ono što je sada drugačije jeste njen iznos honorara. Kako se navodi, Kulićeva je navodno molila da uđe u rijaliti jer je ostala bez dinara, dok će sada zarađivati zajedno sa momkom 2.000 evra nedeljno koliko je iznosio honorar samo za nju u prethodnoj sezoni.

PROPALA NAČISTO, NIKO NE ŽELI DA SARAĐUJE SA NJOM?! Miljana molila da je vrate nazad u Zadrugu, smanjili joj honorar, a ovo su svi detalji!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Miljana je bila svesna da je optuživala lažno produkciju da su je opijali. Lagala je narod, a sada se nakon svega izvinila kada je izašla. Mislila je da će moći da živi od reklama, ali to nije bio slučaj. Kako je napolju ostala bez dinara, ona je pristala da se takmiči za 2.000 evra nedeljno zajedno sa momkom, iako je ona sama nekada zarađivala toliko - priča izvor dodaje:

- Napolju Miljanu niko nije hteo da plaća za bilo kakav vid reklame. Snimila je pesmu koju niko nije slušao, dok su mnogi kritikovali i njen pokušaj nastupanja u jednom popularnom klubu u Zagrebu. Ovo joj je jedina šansa da se izvuče iz svoje sopstvene propasti - zaključuje izvor blizak Miljani.

Podsetimo, Kulićeva je otkrila svojim pratiocima da je povredila skočni zglob i da mora na operaciju.

Miljani je stavljen i gips, a kako je istakla ona večeras ulazi u rijaliti.

- Polomila sam nogu i moram na operaciju. Pala sam ispred tržnog centra Piramida, okliznula sam se na led i slomila nogu. Sutra ulazim sa Nenadom u Zadrugu. To je moja kuća - napisala je Miljana.

Ona je na mrežama objavila i izveštaj lekara.

Podsetimo, pre nekoliko dana dešavala se opšta drama u Nišu, pošto je, kako kažu očevici, Siniša Kulić pobegao iz Kovid bolnice, pa su ga vraćali nazad, zbog čega su Miljana i Marija napravile opštu dramu.

- Siniša je bio pozitivan na koronu, pa je zbog celokupnog njegovog zdravstvenog stanja smešten u tamošnju bolnicu. Znate da je imao teške operacije, imunitet slab od svega, i tamo je bio na praćenju, uz nadzor lekara, dok svojevoljno nije odlučio da napusti bolnicu! Spakovao stvari i otišao. Zapravo, mislim da su Marija, Miljana i njen dečko došli po njega. Nije bilo šanse da ga zaustave zaposleni. To se sve dešavalo u petak. Samo je ponavljao "begaj bre", i nije hteo da čuje ni savete ni ništa - priča izvor iz Niške bolnice.

DEFINITIVNO JE KRAJ! Dalila i Filip Car ovim potezom jasno stavili do znanja da više nikada neće progovoriti ni reč!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Rale

12.03.2022 09:38

Pa naravno da je nece niko posle svih skandala, kaze ostala bez dinara, neka uzme lopatu itd.pa neka ide u Padinsku skelu, tamo ima posla koliko hoces, ionako se smuca po Beogradu... fuj klosarko

Dusan

12.03.2022 09:48

Za pokusaj ubistva se ide u zatvor a ne u Zadrugu! Nasilnicimai kao sto su Miljana, Car, Maja, Tara mesto je u Lazi a ne u Pinku....sramota

Milan

12.03.2022 11:01

Zar je moguće da potencijalnog ubicu vraćaju na tv. Ona je trebala biti u zatvoru, ali očito da nadležni ne rade svoj pisao.

Bg

12.03.2022 12:14

@Milan - Izgleda da je kod nas sve moguce, nazalost... jos ce povuci jos jednu lencugu sa sobom... zalosno i jadno...

Zoran

12.03.2022 11:59

Nije tacno.da niko.nece sa Miljanom da saraDjuje. Vape sa takvom budalom radi medicinskih.istrazivanja prihijatri .

Душка

12.03.2022 12:28

Уколико Миљана уђе у задругу,Зола треба да изађе и да тужи продукцију .Срамота!Она треба да се лечи а не да изиграва звезду,чега звезду насиља,глупости и простаклука?!Узмите се у памет,ово је против закона!!!

Goca

12.03.2022 18:41

Vraca se na mesto zlocina.Zolo pripremi se jos uvodi nekog pacenika

Klot

12.03.2022 21:54

A zašto bi bilo ko sa njom sarađivao? Koji kvalitet ima?