ŠA DOŽIVEO JEZIVI NERVNI SLOM! Reper napustio uživo emisiju i napravio opšti karambol, vređao i ponižao zadrugarke nikad gore!
Printscreen

Nenad Aleksić Ša je popucao po svim šavovima u emisiji "Gledanje snimaka" zbog komentara Irme Sejranić Sandre Rešić, koje su istakle da je Ša voleo da ga Tara Simov ponižava, kao i da ga ona ne voli.

Naime, on je pocrveneo od besa i počeo da psuje. Bio je besan i zbog Anđela Rankovića.

Printscreen

 

- Monstrumi, ista priča i prošle godine. Nije mi dobro! J*bem li vam mamu! Ne mogu. A Irmi ću j*bati mamu glavatu. J*bem li te u usta odvratna nakazo! Mamu ti j*bem! - besneo je reper.

- Nažalost po njega, Tara njega nije volela! Ja sam mu rekla svoje mišljenje! Kad nema pažnju, ona se vrati kod prve stvari kod koje zna da ju je ima. Ovo nije bes na nas, nego bes na Tarin odlazak! - dodala je Sandra Rešić.

Printscreen

 

Lepi Mića je odveo Ša u pab, koji nije mogao da se smiri.

- Da li sam ja rekao jedne sekunde da me ona voli? Ne, ona je išla, pa se vraćala... Ne mogu degenerici, ova glavata i Sandra koja mora non-stop da me j*be! Jer je takva osoba! Anđelo koji mora da joj šalje porukice i Sandra koja uvek mora da me j*be. Kad sam ja rekao da verujem da me ona voli? Sve što pokazuje ona je da me ne voli i to je jasno. Anđelu je poenta sad da bi mogla ona napolje porukicu, a Irma je monstrum, smeće, izmet... - urlao je Nenad.

VRIŠTI OD BOLOVA, NE MOŽE DA SE KREĆE! Otkriveno u kom je stanju MIljana Kulić nakon stravične nezgode!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Iva

11.03.2022 20:37

Trebala je Tara da ostane, da bi je on psihički maltretirao. Ma, važi.

Cile

12.03.2022 12:47

Mali smrad pokazao pravo lice,suze za publiku a loša gluma za sve ljigavac mali FUUUUUUJ