KRIVO JOJ JE! Sandra progovorila o odnosu sa Dejanom, pa poručila svima baš ovo!
Printscreeen You Tube

U toku je Radio Amnezija. Nenad Aleksić Ša je ugostio Sandru Rešić:

- Toliko mi je bilo uzbudljivo juče i moram ti reći da sam se baš provela - rekla je Sandra, pa komentarisala poklon koji je dobila od Marka za 8.mart:

- Meni je Marko spremio najbolji poklon i na tome mu hvala. Bilo mi je nepriajtno i kada mi je stigao poklon za mene i Dejan. Sudbinske lisice i još mnogo ljudi su nam poslali poklon, ja moram da im se zahvalim na tome. Nije tu bilo provokacija, ja nisam neko ko juri te ljude da šalju poklone. To koliko je Dejanova i moja je. - rekla je Sandra.

KRIVO JOJ JE! Sandra progovorila o odnosu sa Dejanom, pa poručila svima baš ovo!

Printscreen

 

- Ja sam neko ko ispašta jer komentariše druge priče. Nisam nijedne sekunde dala ikome povoda da pričaju to što pričaju. Dejan je rekao da ne želi da komuniciramo da ne bi smetalo Aleksandri. Ja smatram da je vreme sve pokazalo, da je trebalo nešto da se desi, to bi se odavno desilo. Sa Aleks imam komunikaciju,a sa Dejanom ne. Ona ne treba da ima poverenje u mene, ali treba da veruje njemu. Ona je meni razumnija od njega i ja je podržavam - rekla je Sandra.

Meni jeste krivo što se to desilo, jer nismo prijatelji. On je srećan i meni je jako drago, i nek bude srećan. Oni koji su želeli da nas razdvoje, uspeli su evo ne razgovaramo. - otkrila je Sandra.

PALE TEŠKE REČI! Zola izvređao Irmu, a ona mu uzvratila onim što ga najviše boli

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading