KONAČNO SUOČAVANJE! Zola priznao da je pljuvao Janjuša, nastao karambol za crnim stolom!
Foto: Youtube/Printscreen

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je pušten prvi klip i imali su priliku da vide šta je Marko Janušević pričao sa Đoletom Kraljem, nakon žestokog sukoba sa Lazarom Čolićem Zolom, koji se desio tokom žurke.

- Ja to izgovorim od nervoze i besa, pogodilo me je što sam se posvađao sa njim. Sutra sam spustio loptu, pretnje su budalaština. Mi se nikad nismo posvađali napolju, ja njemu nikad ništa nisam imao da zamerim - rekao je on.

- Ove reči sam čuo i dok smop se svađali. Reči smo izgovorili u besu jedno drugom i ja sam izgovorio i šta mislim i šta ne mislim. Krivo mi je zbog te noći i svega što se izdešavalo. Mogu da kažem da mi je krivo i gledaću da se ne dovoodim u te sitzuacije. Desi se da se iznerviram, ali pokušavam da pobednim sam sebe u tim situacijama. Ja smatram da nisam kriv, on smatra da nije on kriv. Nema zle krvi. Ja sam rekao kad je bilo za "Narod pita", kad je rekao da sam u etno selu, krivo mi je što je izašlo iz njegovoih usta. Ja kad sam znao da je on sa nekim, nisam se dovodio u situaciju da kažem. Ja mogu da kažem šta je bilo, zna i Miki priču, koja nema veze sa mnom i Janjušem. Ja sam napravio sr*nje sa ljudima, koji su dobri sa nim, prokockao sam dosta novca, ali 80% sam vratio - dodao je Zola.

KONAČNO SUOČAVANJE! Zola priznao da je pljuvao Janjuša, nastao karambol za crnim stolom!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nisam ga ja terao da igra - istakao je Janjuš.

- Ja sam njemu u svađi rekao da nema prijatelje, aludirajući na ovde - pravdao se Zola.

- Ispada kao da sam ja njega uvalio u problem. Ja sam molio njega da ne igra više i zvao sam njih da mu ne dozvole da igra. Molio sam ga da ne igra - objasnio je košarkaš.

- Da li si pričao nekome da te je Janjuš nasamario i uvukao? - pitala je Ivana Šopić.

- Ma kakvi. Verovatno znaju da sam ljude upoznao preko Janjuša, a ja sam kockao pre nego što sam poznavao Janjuša - kazao je on.

KONAČNO SUOČAVANJE! Zola priznao da je pljuvao Janjuša, nastao karambol za crnim stolom!

Printscreen

 

- Naravno da Janjuš misli kao i ja da je korstio Miljanu, kao i većinu ljudi. U besu se kaže je*em ti mamu, ali kad kažemo tako nešto to i mislimo u besu - komentarisao je Miki.

- Zola je rekao, dok je ležao na podu, da ne progovori da se on druži iz koristi - ubacila se Matora.

- Vas dvoje ste iz spoljnog sveta uneli sukob, a tvoj ulazak ovde i javljanje Janjušu nije bio prijateljski - rekao je Karić.

EMOCIJE NISU GREŠKA, BILE SU PROTIV MOJE VOLJE! Gruja sve šokirao svojim izlaganjem, Karić i Janjuš ga isterali iz radija

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading