ZASTRAŠUJUĆE SCENE U ZADRUZI! Filip Car krvnički udarao glavom o sto, isplivao snimak, scene lede krv u žilama! (VIDEO)
Printscreen

Filipu Caru je sinoć pukao film i počeo je da pravi nezamapćeni haos po Beloj kući, a obezbeđenje je sve vreme pokušavalo da ga smiri.

Naime, sada se na Instagramu pojavio snimak zadrugara kako se udara pesnicama u glavu, a u jednom trenutku se približio Crnom stolu i takođe je krenuo da udara glavom po njemu i samopovređuje se.

Filip je nakon jezivnog nervnog sloma sav krvav izašao iz Zadruge, a nije poznato u kom pravcu se zaputio i da li je izveden iz rijalitija uz pomoć obezbeđenja budući da se ovakve scene tamo ne viđaju baš često.

Podsetimo, brutalan sukob Dalile i Cara je prvobitno krenuo oko kocke i para, a potom joj je Filip izgovorio brutalne uvrede nakon kojih ona nije ostala imuna. Ona je ustala iz kreveta i doživela je nervni slom nakon uvreda Filipa Cara i svega što joj je priredio.

ZASTRAŠUJUĆE SCENE U ZADRUZI! Filip Car krvnički udarao glavom o sto, isplivao snimak, scene lede krv u žilama! (VIDEO)

Počela je da histeriše i bacila mu je pare, ali ga je i pogodila raznim predmetima, pa je filip zadobio povredu ruke i poteklo mu je puno krvi.

JEZIVA TUČA DALILE I CARA! Filip momentalno izveden iz rijalitija sa užasnim povredama, Mujićeva krvava!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Snjezana

02.03.2022 11:40

Ovo Dalili i treba. Zena je zasluzila da vidi kako je ziveti sa ludakom. Imala je tihog i dobrog,sada je presla na zesceg momka,kom hoce da rodi dete.