SRAMNO UDARA NA PRODUKCIJU! Isplivao snimak ovog zadrugara dok vređa ljude koji su mu obezbedili sve, skandal neviđenih razmera! (VIDEO)
Printscreen

Nakon sinoćnog haosa dok je Nenada Aleksić Ša bio u zatvoru Tara Simov uzela je sve stvari poznatog repera i zapalila ih.

Kupke, šamponi, hrana i garderoba završili su u rukama Simove gde je prvo jedan deo stvari bacala u reku, a potom je na njegove oči uzela i zapalila ostatak garderobe.

To joj nije bilo dovoljno pa je uz pomoć dezodoransa i upaljača nastavila u njegovom pravcu da brutalno pali lične stvari, dok je reper bespomoćno stajao sa druge strane iza rešetaka, i posmatrao.

Nenad je nakon celokupnog haosa pričao sa Dalilom i Filipom, a snimak koji se pojavio na mrežama prikazuje da je reper u jednom trenutku prozivao produkciju što nije zaustavila Taru Simov dok je uništavala stvari i demolirala imanje po ko zna koji put.

Videćemo šta će se dalje dešavati u njihovim životima budući da se sukobima i jezivom ponašanju Tare Simov ne nazire kraj.

DEJAN POBEGAO IZ ZADRUGE! Dragojević doživeo pomračenje nakon brutalnih komentara i preskočio ogradu rijalitija!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Radoš

25.02.2022 13:14

Ša je u pravu. Zašto produkciju nije zaustavila Taru Simov dok je uništavala stvari i demolirala imanje po ko zna koji put?

Ruza

25.02.2022 13:26

Devojka je poseban slucaj.Njoj fali bela kosilja i pravac ludnica.