NE OSEĆAM SE DOBRO! Aleksandrina majka otvorila dušu o ćerkinom odnosu sa Dejanom!
Printscreen

Svakako jedan od najturbulentnijih ljubavnih odnosa, nakon razvoda od Dalile, Dejan Dragojević ima sa novopečenom devojkom Aleksandrom Nikolić Aleks, koja se poslavila učešćem u četvrtoj sezoni ''Zadruge'', kada je zauzela visoko 7. mesto.

Njihov odnos podložan je čestim promenama, te milionski auditorijum koji iz dana u dan detaljno prati i analizira odnose u ''Zadruzi 5'' nikada ne zna šta može da očekuje od njih. Aleksandrina majka, Slovenka takođe se oglasila ovim povodom.

NE OSEĆAM SE DOBRO! Aleksandrina majka otvorila dušu o ćerkinom odnosu sa Dejanom!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Šta ja znam, oni čas ovako čas onako, deca su to još uvek i on i ona. Mladi su, pred njima je život. Kako im odgovara tako neka rade - priča Slovenka.

Na pitanje da li joj smeta što Dejan ograničava Aleksandru, postavlja joj pravila u oblačenju i ponašanju, Slovenka odgovara ovako:

- Ponekad, ali on je bio pet godina u tom braku i verovatno strahuje dete zbog svega što mu se dogodilo. Ne znam šta bih rekla. Nisam tamo i ne osećam se dobro, imam zdravstvenih problema. Ja im želim svu sreću ovog sveta i to je to. Kod njih se nikad ne zna, videli ste i prošli put, raskid pa za pet dana pomirenje. Nema pravila - zaključila je Slovenka.

DALILA I ŠA NOVA LJUBAV U RIJALITIJU!? Reper krišom flertuje sa Dragojevićkom, udelio joj komliment, ona nikad nežnija

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading